Leiesoldatene

Leiesoldatene: Scoring på Brahim Díaz!

Ny oppdatering på leiesoldatene!

Ceballos: Rolig uke for Ceballos. Arsenal vant 2-1 over Rapid Wien, uten at Ceballos var med i troppen. Han spilte derimot hele kampen i går under 1-0 tapet mot Leicester.

Reinier: Reinier fikk knappe 10 minutter mot Lazio på tirsdag. Kampen ble tapt 3-1, med en scoring fra Haaland. Dortmund slo sterkt tilbake mot Schalke med 3-0 seier, uten involvering fra Reinier. Dette betyr at Reinier fikk CL-debuten sin for Dortmund og det kommer mer.

Dìaz: Brahim Dìaz hadde en god uke. Han scorte 2-0 målet mot Celtic på pent vis. Han finter seg inn i boksen, runder av 2 spillere og setter ballen til venstre for keeper. Dìaz ble dermed byttet inn for Jens Petter Hauge, som scorte 3-1 målet. PS: Mohamed Elyounoussi scorte for Celtic. En veldig god uke for oss nordmenn.  AC Milan møter Roma klokken 20:45 ikveld og det blir duell mot Mayoral.

Mayoral: Roma møter som skrevet AC Milan klokken 20:45 ikveld, men de hadde en midtuke kamp mot Young Boys. Roma vant 2-1, uten involvering fra Mayoral. Han fikk 59 minutter før han ble byttet ut. Målkontoen er dermed ennå ikke åpnet, men muligheten kan komme ikveld.

Kubo: Kubo startet mot Cadiz i 0-0 kampen, men ble tatt av etter 62 minutter. Cadiz avsluttet kampen med bare 26% ballbesittelse og Villareal klarte aldri å få hull på byllen. Kubo har ennå ikke fått markert seg stort i sin nye låneklubb, men han har det i seg. Mulighetene kommer!

Vallejo: Vallejo holder nullen igjen i 1-0 seieren over Getafe. Vallejo er en fast del av lagoppstillingen til Granada og utvikler seg godt. Er godt mulig Vallejo kan få en rolle i Madrid dagen Ramos eventuelt legger opp eller trapper ned.