Intervjuer

Zidane etter oppgjøret mot Alavés: – Det jeg sier til spillerne blir mellom oss

Real Madrid gikk på et skuffende hjemmetap mot Alavés og har dermed ikke vunnet en eneste LaLiga-kamp i november.

 

Den franske manageren måtte se gjestene ta ledelsen etter kun fem minutter og laget hans klarte aldri å snu kampen på Alfredo Di Stéfano. Det var Lucas Perez som sendte Alavés i ledelsen etter han omsatte et straffespark, dette var altså det femte straffesparket Real Madrid har gitt borte på de tre siste kampene i ligaen. Zidane oppsummerte kampen slik:

– Jeg har ingen forklaring. De tok ledelsen tidlig og vi hadde tid til å snu kampen, men kampen ble veldig utfordrende for oss. Det er frustrerende å spille slik på eget gress, spesielt med tanke på at det er kun tre dager siden vi leverte en solid kamp i Milano. Slik er realiteten, men vi må jobbe bedre og få endret dynamikken. Vi har ikke konsistensen i kampene eller resultatene våre og for øyeblikket er det vårt største problem. Vi har også en rekke skader, men det er ingen unnskyldning for dagens tap. Vi må endre dynamikken, det er den eneste måten vi kan forbedre oss på. Jeg kan ikke forklare dette tapet, men vi skal analysere ting som en gruppe og jobbe videre. Det er alt vi kan gjøre nå, og neste kamp kommer allerede på tirsdag.

Hazards skadeproblemer

– Jeg håper på det beste og at det bare var en smell, for det er ikke muskuløst. Det er det han sa. Tapet skyldes ikke holdningen vår og det utfordrende når vi spilte veldig bra for tre dager siden, men i dag leverer vi vår dårligste kamp denne sesongen. Det plager spillerne og meg at vi ikke klarte å snu kampen.

Beskjed til spillerne?

– Vi vil nå fokusere på tirdag og kampen mot Shakhtar. Det jeg sier til spillerne blir mellom oss. Jeg er ansvarlig for alt dette, og det er opp til meg å finne en løsning. Det er det vi skal gjøre. Vi må se på det positive, følge opp det og være mer konsekvente i alt vi gjør på banen.

Hva tenker du etter kampen?

NEDERLAG: Casemiro kjempet gjennom hele kampen og satte inn reduseringen, men det ble tap til slutt på eget gress mot Alavés.

Legg inn en kommentar