Intervjuer

Casemiro etter hjemmetapet mot Alavés: – Det er en annerledes sesong

Den brasilianske midtbanekrigeren var skuffet etter oppgjøret mot Alavés, men understrekte at LaLiga er en den tøffeste ligaen i verden og at laget må forbedre seg.

 

Laget kjempet hardt hele veien, men skapte for lite og klarte ikke å omsette de sjansene som ble skapt. Casemiro hadde følgende å si om kampen:

– Vi kjempet hardt og ga alt utpå banen, men de fikk en mye bedre start enn oss. Vi hadde skapte flere målsjanser, men de viste kvalitet i avgjørende situasjoner og spilte en god kamp. De kjempet hele veien og scoret to mål. I denne klubben er du forpliktet til å vinne, men også å gi alt på banen, som vi gjorde i dag. I fotball vinner laget som scorer flest mål, men du må ha riktig holdning, ønske nok og ha troen helt til slutt. Vi utnyttet ikke muligheten til å ta tre poeng og alle poengene i La Liga er viktige.

Kontroversielle hendelser

– Alle vet at VAR er der for å hjelpe oss. Vi har gode dommere i LaLiga, og de er der for å gjøre en god jobb, akkurat som VAR-systemet. Det er ikke noe å klage over, VAR er et hjelpemiddel for å hjelpe sporten.

Tittelkampen

– Det er en annerledes sesong. Alle avgir flere poeng enn normalt og vi må tilpasse oss så fort som mulig. Vi forsøker å forbedre oss og må jobbe hardt for å bli et bedre lag. Dette er den tøffeste ligaen i verden, og vi må bare stå på videre. I dag kjempet vi til slutt, det er forventet når man bærer den hvite drakten. Det kommer kamper på rekke og rad den neste tiden, vi kan bare jobbe for å bli bedre. Det er en lang sesong, vi er ligamesterne og vil prøve å vinne hver kamp for å forsvare tittelen. Vi klarte det ikke mot Alavés, men vi må kjempe videre.

SE FRAMOVER: Det er ingen tid til å hvile for Ødegaard og Casemiro når Shakhtar venter i Champions League.

Legg inn en kommentar