Intervjuer

Zidane: – Det var en fortjent seier og en god prestasjon fra laget

Den franske manageren var naturligvis veldig fornøyd etter tre poeng i sesongens første El Clásico på Camp Nou.

Real Madrid slo tilbake etter en rekke skuffende prestasjoner og en meget fornøyd Zinedine Zidane kunne snakke med pressen etter fulltid.

–  Det var en fortjent seier og en god prestasjon fra laget. Vi tar alle poengene og det er ingen enkel oppgave på Camp Nou, men spillerne kjempet godt sammen. Det er bare tre poeng, men samtidig veldig viktig med tanke på kritikken vi har fått den siste tiden. Det var en bra kamp og jeg er stolt over laget mitt. Intensiteten til spillerne var upåklagelig og en seier i El Clásico er alltid viktig.

Opptur

– Laget ønsker å forbedre seg hele tiden, og jeg er stolt over dagens prestasjon. Jeg synes vi leverte en god kamp og møtte en motstander som alltid gir utfordrende oppgjør. Nå må vi fokusere på hvile og vende fokuset vårt mot tirsdagens kamp. Vi fortjente seieren og jeg er som sagt stolt over laget. Vi hadde problemer i de to foregående kampene, og det kan skje. Vi må fokusere på hva vi gjorde riktig i dag, og gjøre alt for å gjenta dette. Før de to nederlagene spilte vi også gode kamper, men noen ganger blir det vanskelig å prestere hundre prosent.

Tro på laget?

– Vi tror på det vi gjør, og utførte planen vår godt i denne kampen. Vi kjempet som et lag, og forsvarte oss kompakt som et lag. Vi skapte gode sjanser, og det ble til slutt avgjørende.

Ramos

– Vi vet Ramos står for og hva han representerer, det gjelder ikke bare for han som fotballspiller. Han har alltid en positiv innflytelse på banen, og han er en avgjørende spiller i dette laget. Spillerne jobbet sammen og løp for hverandre. Det viktigste er tre poeng, men det er også positivt at Sergio ikke følte noe ubehag fra skaden.

(Saken fortsetter under bildet)

FEIRER: Sergio Ramos både fremprovoserte og scoret på straffespark, hvor han feiret som en kaptein verdig etterpå.

Straffen

– Dommeren tar avgjørelsen, han gikk for å se hendelsen og tildelte straffen. Jeg snakker aldri om dommerne, noe som er komplisert og vanskelig å unngå til tider. Straffe eller ikke, jeg synes vi fortjente dagens seier og vi burde scoret flere mål fra åpent spill.

Legg inn en kommentar