Intervjuer

Ramos: – Denne seieren var fantastisk for lagets moral

Både Sergio Ramos og Courtois var strålende fornøyd etter tre poeng på Camp Nou mot lagets gjeveste rival.

Sergio Ramos og Thibaut Courtois spilte solide kamper i lørdagens El Clásico, de snakket naturligvis med pressen etter den bunnsolide trepoengeren.

– Denne seieren var fantastisk for lagets moral, spesielt for de kommende kampene. Vi er glade nå og vil bygge videre på denne prestasjonen, men vi har fortsatt en lang vei å gå. Tre poeng på mot Barcelona er fantastisk og tilfredsstillende, spesielt på Camp Nou. Lagene har stor respekt for hverandre, men vi gikk ut med selvtillit og sikret tre viktige poeng. I første omgang hadde vi mer ball, men i andre omgang bestemte vi oss for å ligge lavere og være mer kyniske. Totalt sett spilte vi en veldig god kamp og vil ta med oss denne prestasjonen videre.

Straffen

– Han tok tak i meg da jeg hoppet, og jeg mener straffen er ganske klar. Dommeren er på banen for å gjøre jobben sin, noen ganger dømmer de riktig og noen ganger blir det feil. Det er noe vi må leve med. Vi utnyttet svakhetene deres etter straffen og klarte å få den befriende 3-1 scoringen.

Usikkerhet rundt laget

– Jeg har vært her i 16 sesonger, og å ryke på to strake tap blir en liten krise. Men vi kan ikke endre våre mål, vi må fortsette å hente poeng og forbedre oss sammen som et lag. Vi velger å ignorere kritikken, den bringer oss ned i negativ forstand. De tre poengene mot vår største rival smaker ekstremt godt, men vi har fortsatt store steg som må tas.

Kommunikasjon

– Kommunikasjon gjør ting enklere. Når tribunene er tomme blir det enklere å høre lagkameratene mine. Vi løp og kjempet, både for oss selv og fansen. Negativ energi er som kjent aldri bra, men noe vi må tåle når vi underpresterer. Vi kjemper videre, og ser allerede fram mot neste oppgjør.

(Saken fortsetter under bildet)

Egen innsats

– Jeg var i tvil grunnet skaden min, men ønsket å bidra og være involvert. Legene rådet meg til å hvile, men jeg har jobbet hardt for å kjempe meg tilbake og det hjalp meg i dag.

Iskald fra straffemerket

– Jeg er veldig fornøyd og enda mer, så lenge det hjelper oss i jakten på seier. Som jeg alltid sier er det ikke viktig hvem som scorer målene, men jeg er fornøyd når jeg tegner meg på scoringslisten.

Courtois: «De tre poengene gir oss selvtillit»

– De tre poengene og seieren gir oss selvtillit. Folk tvilte før kampen, men heldigvis gjorde ikke spillerne eller treneren vår det. Vi står samlet som et lag. På tirsdag spiller vi Champions League, og vi må ta med oss denne gode prestasjonen. Vi er selvfølgelig veldig fornøyde, men nå må vi fokusere på neste test.

Tanker om kampen

– Vi scoret noen mål og spilte en veldig solid kamp. Kampen var jevn og vanskelig, men heldigvis stakk vi av med seieren. Vi kjemper for klubben og vet hva vi representerer. Vi hadde to svake kamper før denne, men i dag ga vi alt for seier. Det er noe som vi må gjøres i hver eneste kamp

Legg inn en kommentar