Intervjuer

Zidane: – Det må ordnes raskt

Onsdag kveld spiller Real Madrid årets siste kamp borte mot Elche. Det har vært et år som har bydd på opp- og nedturer, men samlet sett har det vært et godt år for Real Madrid, som blant annet har vunnet LaLiga og den spanske Supercupen. Los Blancos går inn i 2021 med et godt utgangspunkt, og er med både i toppen av LaLiga og i utslagsrundene i Champions League.

– Laget er i bra form, og vi er glade for å være tilbake igjen etter flere dagers pause. Det er årets siste kamp, og vi skal spille mot et godt, nyopprykket lag. Det blir ikke enkelt og vi må jobbe hardt. Vi må være påskrudde i 90 minutter og vise hva vi er kapable til.

Eden Hazards tid i den spanske hovedstaden etter overgangen fra Chelsea i 2019 har vært preget av skader. Belgieren har den siste måneden vært ute med en muskelskade han pådro seg i kampen mot Alavés. Kantspilleren er imidlertid tilbake i troppen igjen.

– Eden er tilbake og vi ønsker at han skal spille litt i morgen. Han har trent godt den siste tiden og vi føler at han er klar.

Real Madrids franske trener skryter samtidig av spillerne han har til sin rådighet.

– Spillerne her trener bra og det er en ekstremt profesjonell gjeng. Alle er påskrudde og vil få sine muligheter. Jeg har tro på alle spillerne mine. Det er en del risiko for å pådra seg skader med tanke på det tøffe kampprogrammet, men vi har mange kompetente folk her som tar avgjørelser etter beste evne.

Tidligere denne uken meldte MARCA at Luka Modric har fått en ny kontrakt i Real Madrid. Det betyr at det nå gjenstår to spillere i dagens tropp som er på kontrakter som løper ut om seks måneder: Sergio Ramos og Lucas Vazquez.

– Jeg har de beste spillerne her. Sånne ting må ordnes raskt. Det er det beste for alle.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.