Nyheter

Før kampen: Elche (B)

Real Madrid tar turen til Elche i Alicante når laget skal kjempe om tre nye poeng og dermed sin syvende strake seier.

 

Elche – Real Madrid

Estadio Martínez Valero

Onsdag 30. desember, kl 21:30

Strive TV

 Los Blancos kommer fra en svært god periode resultatmessig, og selv om prestasjonene ikke har vært overveldende i alle kamper har laget plukket seiere på utfordrende dager. Denne seiersrekken har kommet mot Sevilla, Gladbach, Atlético, Athletic, Eibar og Granada. Noe som betyr at Zidane sitt mannskap befinner seg på andreplass på tabellen før møtet med Elche, men dessverre har fortsatt byrival Atlético en fin luke ned til Real Madrid. Elche på sin side ligger på 17. plass i La Liga før onsdagens dyst og er på desperat jakt etter poeng for å ikke falle under nedrykksstreken. Laget står med en rekke på syv kamper uten seier i den spanske serien, så dette er et oppgjør hvor det forventes tre poeng i bagasjen hjem til Madrid.

Real Madrid møtte naturligvis ikke Elche forrige sesong siden laget befant seg i Segunda División, noe de har gjort siden de ble tvangsflyttet ned fra La Liga sommeren 2015 etter at klubben misligholdt gjelden sin til spanske skattemyndigheter. Sist lagene møttes i LaLiga var i 2014/15 sesongen og da møtte Los Blancos få problemer fra Elche. Allerede i runde fem ble det en knusende 5-1 seier på Santiago Bernabéu. Elche tok en tidlig ledelse, men Bale utlignet fort og kampen ble av det komfortable slaget når Cristiano Ronaldo banket inn hele fire scoringer. I borteoppgjøret den sesongen vant Real Madrid 0-2 etter scoringer fra Benzema og Ronaldo. Real Madrid har faktisk ikke avgitt poeng mot Elche siden 1976/77 sesongen i LaLiga-sammenheng og står med ti strake seire mot Los Ilicitanos.

(Saken fortsetter under bildet)

FLYT: Den portugisiske superstjernen scoret fem mål på to oppgjør når Los Blancos møtte Elche sist i LaLiga-sammenheng.

I overgangsmarkedet hentet Elche inn en stor rekke spillere gratis eller på lån for å styrke en tynn tropp, men bladde også opp en god sum for å hente Raúl Guti fra Real Zaragoza. Hovedtrener Jorge Francisco Almirón har en skadefri tropp, men ikke et lag av det stjernespekkede slaget. Det er dog noen interessante navn i troppen som argentinske Emiliano Rigoni som er på lån fra Zenit, og angriperen Carillo med fortid i Monaco, Leganés og Southampton, men 40-år gamle Nino er kanskje den mest kjente av dem alle og angriperen tilbrakte faktisk noen år i Real Madrid-ungdoms akademi før han gikk til Elche. I Elche har han fått godt over 400-seriekamper og scoret 125 seriemål for klubben, men han har også hatt opphold i Levante, Tenerife og Osasuna i sin lange karriere.

Troppen:

Målvakter: Courtois, Lunin and Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, E. Militão, Sergio Ramos, R. Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola og F. Mendy.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde og Ødegaard.
Angripere: Hazard, Benzema, Asensio, Lucas V., Jović, Vini Jr. og Mariano.

Mulig startellever: Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Casemiro, Modric, Kroos, Lucas V, Benzema og Hazard.

Tror du det blir seier borte mot Elche?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.