Intervjuer

Zidane: – Det er nå det gjelder

Zinedine Zidane møtte for kort tid siden pressen i Valdebebas for å diskutere morgendagens bortekamp mot Granada. LaLiga går nå inn i den siste uken, der det gjenstår tre kamper før vinneren kan bli kronet. Los Blancos ligger et poeng foran Barcelona, med en kamp mindre spilt. Det er mye som skal gå galt for at gullet ikke ender opp i Madrid, men Zidane forlanger likevel full fokus av sine gutter.

– Det er en uke igjen av LaLiga, og denne uken er svært viktig. Det er viktig at vi viser oss fra vår beste side, og at vi tar de tre poengene. Vi tenker ikke på at det er tre kamper igjen, men har fokus på morgendagens bortekamp mot Granada.

– Det er viktig å ha balanse i laget. Vi er gode defensivt og offensivt, noe vi vet selv. Jeg er glad på Courtois’ og lagets vegne. Statistikken vår denne sesongen forteller oss at ting gjøres riktig og at våre metoder fungerer bra.

Hazard

– Han har det bra og er tilgjengelig. Det viktigste er at han er med oss nå. Han er veldig viktig for laget, så får vi se hva vi gjør i morgen.

Fysisk form

– Gregory Dupont er en veldig bra fysisk trener. Det er mange personer i denne klubben som er veldig kompetente. Han kom til klubben denne sesongen, og vi er glade for å ha han her. Forberedelsene han gjør med spillerne er meget bra.

Ferland Mendy

– Det han har gjort på banen denne sesongen har ikke overrasket meg. Han er ung og talentfull. Du kan ikke sammenligne han med Marcelo. Mendy er Mendy og Marcelo er Marcelo. Mendy har en stor fremtid, og dette er hans sted. Han gjør det bra.

James Rodriguez

– Han er en viktig spiller. Du kan mene hva du vil. Det er hans bursdag i dag og vi må gratulere han. Det er spillere som spiller mer enn andre, men alle er viktige og bidrar for laget. Jeg vet ikke om han blir med til Granada. Jeg regner med alle spillerne mine, også tar vi ting som det kommer.

Legg inn en kommentar