Nyheter

Troppen: Granada (B)

Zinedine Zidane vraker nok en gang James Rodríguez fra kamptroppen som i morgen setter kursen mot Andalucía for å møte Granada.

9. juni spilte Real Madrid sin første LaLiga-kamp siden Coronaviruset satte verden på vent i midten av mars, og siden 3-1-seieren på Estadio Alfredo Di Stéfano så har Los Blancos spilt ytterligere syv kamper. Alle disse syv kampene har blitt vunnet og Zinedine Zidanes mannskap står med åtte strake seire før Granada i morgen venter på Estadio Nuevo Los Cármenes.

Troppen som Zinedine Zidane har valgt ut består av få overraskelser. Sergio Ramos og Dani Carvajal er tilbake etter suspensjon, mens James Rodríguez nok en gang er vraket. Ungguttene Javi Hernández og Miguel Gutiérrez er begge med, mens Marcelo mister oppgjøret grunnet sin muskelskade.

Luka Jovic er fortsatt i karantene etter å ha vært i kontakt med en kompis som ble diagnostisert med COVID-19. Serberen har nå gitt to negative tester, men må teste negativt en tredje gang før han kan returnere til trening med sine lagkamerater. I tillegg trente ikke Mariano i dag da han skal slite med noe smårusk, og kraftspissen er ei heller med til Granada.

Troppen:

Keepere: Courtois, Areola og Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, Ramos, Varane, Militão, Javi Hernández, Mendy og Miguel Gutiérrez.
Midtbanespillere: Kroos, Casemiro, Modric, Isco og Valverde.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Bale, Vinicius, Asensio, Vázquez, Rodrygo og Brahim

Legg inn en kommentar