Intervjuer

Varane: – De tre gjenværende kampene er som cupfinaler

Både Varane og Lucas Vázquez var fornøyde etter tre poeng hjemme mot Alavés fredag kveld.

Real Madrid sikret tre nye poeng på Alfredo Di Stéfano, og Varane snakket om lagets innsats.

– Vi er fornøyde med den gode rekken resultater. Hele gruppen er innstilt på å jobbe hardt og fokusere på målene våre. De tre gjenværende kampene er som cupfinaler, og vi gir alt for å vinne LaLiga. Det var viktig å utvide seiersrekken vår og å holde nullen gir oss virkelig selvtillit. Dette var en lagseier.

– Vi har flere kamper igjen og vi trenger hele laget. Alle er fokuserte og vet nøyaktig hva vi må gjøre. Vi kommer til å fortsette å gjøre det vi gjør, noe som er veldig positivt og vi skal gi alt i de tre siste kampene.

Laget

– Vi har en god og sterk gruppe som er full av talentfulle spillere. Som treneren alltid sier, vi trenger hele laget. Spillerne har managerens tillit og vi jobber sammen for å danne en solid enhet. I dag var ikke vår beste kamp, men vi tar de tre poengene som forventes.

Lucas Vázquez & Sergio Reguilón 19.1.2020
DUELL: Lucas Vazquez i duell med lånesoldaten Sergio Reguilón.

VAR

– Vi bryr oss ikke hva folk utenfor klubben sier. Vi er fokuserte på å gi alt på banen og vinne fotballkamper. VAR-systemet er der, og du får slike hendelser i fotball, men vi kan ikke kontrollere dommeravgjørelser. Vi kan bare kontrollere vår egen innsats og lagets holdning. Varanes lagkamerat Lucas Vázquez var også fornøyd med nok en seier og gjorde en solid jobb på høyrebacken. – Denne kampen var viktig for tittelkampen og vi er fornøyde. Jeg har hjulpet laget og er fornøyd med egen innsats, men jeg kunne også prestert bedre. Vi hadde god kommunikasjon gjennom hele kampen, og det gjorde ting enklere.

Nok en clean sheet

– Det er en fantastisk følelse. Hele laget viser at vi forsvarer og angriper sammen. Arbeidet som legges inn av laget sørger for tre nye poeng. Vi er sultne og klare for å hente ytterlige tre seire.

Legg inn en kommentar