Intervjuer

Zidane: – Bale ville ikke spille

Zinedine Zidane har snakket med pressen i forkant av kveldens Champions League-kamp mot Manchester City.

– Jeg vet ikke hva som kommer til å skje, men det jeg kan fortelle deg er at det vil bli en bra kamp, sa Zidane til pressen i underkant av 24 timer til returoppgjøret i Champions League mot Manchester City.

Hele fotballverden kommer til å følge kampen mellom disse to gigantene med argusøyne. Det står mye på spill for begge lagene, og alt kan skje, selv om de blåkledde fra Manchester har det beste utgangspunktet etter å ha vunnet første kamp 2-1. Man skal dog aldri avskrive Real Madrid når det gjelder Champions League, og torsdag ettermiddag snakket Zidane med pressen.

– Motstanderen har en fordel når kampen sparkes i gang, og det vet vi også. Det er likevel en ny kamp, som ikke vil bli avgjort før det er spilt 90 minutter. Vi er klare over situasjonen og utgangspunktet, men føler oss trygge på det vi skal gjøre. Det kommer til å bli en fantastisk kamp.

Hazard

– Han følte på ubehag mot slutten av LaLiga-sesongen, men han er mye bedre nå og vi har hatt god tid til å forberede oss. Han føler seg bra og selvsikker. Det eneste problemet for hans del var at det ble vanskelig å rehabilitere seg fullstendig, da det kom en ny kamp hver andre eller tredje dag. Nå føler han seg heldigvis bra og trenger ikke å spille med ubehag.

Marcelo

– Han er 100%, som alle andre. Vi er alle klare og trenger at alle spillerne er påskrudde. Vi er fokuserte og tenker bare på kampen som skal spilles.

Bale

– Vi har et respektabelt forhold som en spiller og trener skal ha. Han ville ikke spille, og resten forblir mellom meg og han. Han har ikke skuffet meg. Jeg har respekt for hans avgjørelse. Ting som skjer mellom en spiller og trener skal bli igjen i garderoben.

 

Legg inn en kommentar