Intervjuer

Varane: – Vi må angripe

Fredag kveld blir det avgjort om det er Manchester City eller Real Madrid som får en kvartfinale-billett i Champions League. Dessverre for Los Blancos’ del må kaptein Sergio Ramos stå over oppgjøret grunnet det røde kortet han pådro seg i første kampen mellom disse to lagene. Det gjør at Raphaël Varane kommer til å få en viktig rolle i midtforsvaret ved siden av Eder Militao. Det hviler et stort ansvar på franskmannens skuldre, som nå virkelig må vise sine lederegenskaper.

27-åringen snakket med pressen i forkant av kampen, og der oste han av selvtillit.

– Jeg har mye erfaring i denne turneringen. Vi vet hvor vanskelig det er å vinne denne turneringen. Vi skal spille mot et lag som spiller god og offensiv fotball, men samtidig er det vi som må angripe. Slike kamper blir avgjort på små detaljer, og det er vi klare over. Vi må spille med intensitet og konsentrasjon.

Lagets form

– Vi er i god form. Vi hadde en god reise i LaLiga etter korona-pausen, som endte med at vi vant serien. Vi har jobbet veldig bra med det fysiske. Det har vært god tid til å forberede oss til denne kampen, og det føles som en finale. Det har vært skyhøy konsentrasjon på feltet, og vi har jobbet hardt med å forbedre alle aspekter av spillet vårt. Vi kommer til denne kampen fulle av selvtillit og tro på at vi kan vinne.

Sergio Ramos

– Han er enormt viktig for oss, men vi vet at det er viktig å fokusere på gruppen og at alle må bidra. Jeg hjelper alltid mine lagkamerater, det er slik jeg spiller. Jeg gir også mye taktiske instrukser til mine lagkamerater i garderoben.

Benzema

– Vi er glade for å ha han på laget. Han har hatt en fantastisk sesong, og vi er klare over hans ferdigheter og det han kan gjøre. Han har også tro på seg selv og vet at vi trenger han, det er bra. Han er i fantastisk form og blir avgjørende for oss i denne kampen.

Kampen

– Det blir en tøff kamp mot et lag som er gode offensivt og som har mye tempo på topp. De spiller god fotball. Vi står foran en utfordring, men sånn er det å spille i Champions League. Vi må score og vinne med et visst resultat, noe som blir vanskelig mot et så godt lag. Vi har likevel alltid tro på våre egne muligheter og kommer til å kjempe helt til siste slutt.

– I løpet av sesongen har vi blitt sterkere og sterkere. Vi har fått økt selvtillit og forbedret mange aspekter av spillet vårt. Vi har vært bunnsolide defensivt. Det skal angrepsspillerne og midtbanespillerne våre også ha mye av æren for. Det har vært et lag som har kjempet for hverandre og som har gått i krigen for klubben.

Hans egne prestasjoner

– Jeg håper den beste utgaven av Varane kommer i fremtiden. Jeg vil alltid forbedre meg. Jeg vil utvikle meg og jobbe med mine ferdigheter så at de kan bli enda bedre. Jeg er en mer moden spiller nå, og det har gjort meg til en bedre spiller de siste årene.

Tomme tribuner

– Det er en ny følelse for begge lag at kampen vil gå for tomme tribuner. Champions League er en turnering som bringer frem følelser, og derfor blir det rart uten supporterne til stede. Vi må tilpasse oss situasjonen.

Legg inn en kommentar