Intervjuer

Zidane: – Alt vi tenker på er å vinne

Det er litt i overkant av 24 timer igjen til oppgjøret mellom Real Madrid og Villarreal. Det er ingen vanlig kamp, for Los Blancos er nemlig to poeng unna LaLiga-tittelen og med seier i morgen er tittelen i boks. For kort tid siden møtte Zidane pressen.

– Morgendagens kamp blir trolig den tøffeste vi har hatt den siste tiden. Villarreal er et lag som har vist at de kan spille god fotball. Det blir en vanskelig kamp.

– Det er mye snakk om feiringer, ferier og alt annet, men alt vi tenker på er å vinne. Vi må bruke alt vi har av energi på kampen i morgen. Spillerne og alle som jobber her er fokuserte på kampen i morgen. Alt annet er irrelevant.

To uavgjorte kamper er nok for å sikre tittelen

– Vi er her bare for en ting; det er å vinne kampen i morgen. Det er det som motiverer oss og vi er godt forberedt. Vi skal gi alt i morgen, som vi alltid gjør. Det blir en tøff kamp.

Vanskelig kamp i Granada

– Vi spilte ikke en bra andreomgang, men vi vant og rodde seieren i land. Laget holdt ut helt til slutten av kampen, og det sikret oss tre poeng.

Luka Modric

– Det er mange likheter mellom meg som spiller og han. Det viktigste er at han føler seg bra. Jeg forlot fotballen når jeg var 34 år, men han ønsker å fortsette. Modric har hatt en bra sesong. Han ønsker å fortsette, og vi nyter å ha han her. Ramos også, som og er 34 år.

Eden Hazard

– Han føler seg bedre. Han har ikke lenger det ubehaget han hadde for noen dager siden. Det er gode nyheter for oss. Det viktigste er at han er hundre prosent.

Gullballen til Benzema?

– Jeg synes at mine spillere er de beste. Karim har prestert veldig bra i mange sesonger, men som alltid er det bare en spiller som kan vinne denne utmerkelsen. Jeg synes alle mine spillere fortjener den.

Legg inn en kommentar