Ryktebørsen

Plan exit fortsetter

Jesús Vallejo og Dani Ceballos er blant de som kan være de neste spillerne som er på vei ut av Real Madrid.

Real Madrid har allerede solgt Achraf Hakimi for rundt 45 millioner euro, og for ikke lenge siden ble Javi Sánchez bekreftet solgt til Real Valladolid. José Felix Díaz i den spanske gigantavisen MARCA mener at Real Madrids plan exit skal fortsette, og spanjolen hevder å vite at Jesús Vallejo og Dani Ceballos er blant de neste som kan bli å forlate den spanske hovedstaden.

Nevnte Vallejo har hatt en utfordrende 2019/20-sesong, med først et mislykket låneopphold i Wolverhampton før han så byttet til Granada i januar, der det har blitt ti opptredener. Los Blancos er åpne for både salg ut utlån, men det er i alle fall sikkert at de ønsker å beholde enten en prosentsats av spilleren eller en tilbakekjøpsklausul.

SKADEPROBLEMER: Jesús Vallejo har slitt stort med skader igjennom sin Real Madrid-karriere.

Spanske AS bekrefter planene til Real Madrid, og hevder at Los Blancos regner med å få inn et sted mellom syv og åtte millioner euro. De kommer imidlertid til å prøve å få til en liknende løsning som med Javi Sánchez, hvilket vil si at man kun selger 50% av spillerrettighetene hans. Real Madrid skal visstnok ha blitt kontaktet av flere spanske klubber angående Vallejo.

Midtstopperen har også et godt rykte i Tyskland etter den strålende 2016/17-sesongen der han var utlånt til Eintracht Frankfurt. Et av lagene som visstnok skal ha vist mest interesse er Granada, der Vallejo er utlånt denne sesongen. Andalucía-laget har visstnok allerede henvendt seg til Real Madrid for å forlenge lånet av Vallejo, noe klubben heller ikke utelukker helt.

Mariano & Jesús Vallejo 6.5.2019
FØRSTE SCORING: Jesús Vallejo feirer sin første scoring for Real Madrid i oppgjøret mot Villarreal på Santiago Bernabéu i mai 2019.

Det skal også nevnes at Real Madrid ser på muligheten å hente tilbake Jesús Vallejo for 2020/21-sesongen. Dersom Nacho skulle ønske seg videre på jakt etter nye utfordringer vil midtstopperen som ble hentet for fem millioner i 2015 være førstevalget til å erstatte den anvendelige 30-åringen, ettersom klubben ikke ønsker å hente en ny dyr midtstopper etter at Éder Militão ble hentet forrige sommer.

En annen som nevnes i artikkelen til José Felix Díaz er at Dani Ceballos fort kan forsvinne fra Los Blancos på en permanent overgang. Klubben som i all hovedsak nevnes angående en permanent overgang for Andalucía-mannen er Arsenal, der han er utlånt denne sesongen. Den tidligere Real Betis-midtbanespilleren skal ha klart å overbevise hovedtrener Mikel Arteta, og er ønsket med videre.

Real Madrid skal visstnok håpe å få inn omlag 120 millioner euro denne sommeren, og en annen spiller som sannsynligvis blir solgt for å skaffe denne summen er Jorge de Frutos. Vingen har enda ikke debutert for førstelaget til Real Madrid, men etter en god sesong på utlån hos Rayo Vallecano så skal det være flere klubber som er interesserte i 23-åringen.

SALG: Florentino Pérez og José Ángel Sánchez jobber med plan exit om dagen og målet skal være å få inn rundt 120 millioner euro denne sommeren.

Klubber som Celta Vigo og Real Betis skal være interesserte i vingen, og Los Blancos skal visstnok kreve omlag ti millioner euro. Denne summen kan imidlertid variere som følge av hvor stor prosentsats hovedstadslaget ønsker av Jorge de Frutos når spilleren etterhvert blir solgt. Artikkelen nevner også Take Kubo, men japaneren er ikke til salgs og blir utlånt også neste sesong for å skaffe ytterligere erfaring i LaLiga.

Legg inn en kommentar