Intervjuer

Vinícius Jr: – Etter pause skapte vi flere målsjanser og endret kampen

Den unge brasilianeren var fornøyd med ny seier og scoring hjemme mot Valladolid.

Den andre LaLiga-seieren til Real Madrid var et faktum når Valladolid ble slått på Alfredo Di Stefano takket være et Vinicius Jr.-mål. Angrepsspilleren hadde følgende å si om lagets prestasjon:

– Jeg er fornøyd med seier og tre nye poeng. Første omgang var utfordrende for laget, deretter gjorde Zidane grep for å skape flere sjanser og endre kampen. Møtet mot Valladolid var en annen type kamp i forhold til oppgjøret mot Betis, men det viktigste er at vi klarte å vinne begge kamper.

– Det er sesongstart, vi har ikke fått mye tid til å forbedre oss og spille vennskapskamper. Vi hadde ikke mye tid til å trene, det blir ikke den samme oppladningen som før forrige sesong. Vi vet at hvis vi holder nullen, kan vi vinne kamper fordi vi skal ha spillere som scorer mange mål i løpet av sesongen, og vi jobber med den offensive delen av spillet for å forbedre oss.

(Saken fortsetter under bildet)

RENT BUR: Marcelo og Thibaut Courtois gir hverandre en high five etter å ha holdt nullen mot Real Valladolid.

Courtois: – Vi spilte bedre i andre omgang

Den belgiske målvakten var også fornøyd med seier og en ny clean sheet.

– De tre poengene er det som betyr noe, vi må fortsette å forbedre oss. Jeg måtte gjøre noen gode redninger og de frustrerte oss i den første omgangen. Vi manglet litt tempo med ballen og de forsvarte seg nærmest plettfritt i første omgang. Da vi økte tempoet i andre omgang, så vi mye bedre ut.

Hazard

– Jeg så ham ikke, men sendte han en melding og han fortalte meg hva som er galt. Han så veldig bra ut på trening denne uken, og jeg gledet meg til å se han i kveldens kamp. Han trente strålende, med farten jeg er vant til å se fra ham. Det er et kjedelig tilbakeslag, men det er ikke ankelen hans, så er jeg er ikke sikker på når han er tilbake.

Hvem mener du var lagets beste i kampen mot Valladolid?

1 comment

Legg inn en kommentar