Intervjuer

Zidane: – Tålmodighet og ro var nøkkelen til tre poeng

Zidane var ikke fornøyd med førsteomgangen på Estadio Alfredo di Stéfano, men han mente laget hevet både intensitet og prestasjonene i andreomgang.

Etter å ha slått Valladolid i sesongens første hjemmekamp, svarte den franske manageren på spørsmål fra pressen i medierommet:

– Vi spilte mot et veldig solid og sterkt lag som forsvarte seg godt, dette var vi forberedt på forhånd og ventet et vanskelig oppgjør. Det var en tøff kamp for oss, men det viktigste var å ta ytterlige tre poeng. Det var ingen strålende kamp fra oss i dag, vi må jobbe videre for å forbedre oss, men vi trenger ro og tålmodighet. Det viktigste var å sikre seieren og tre poeng, og vi begynner gradvis å forbedre ting, det er jeg sikker på.

– Laget var for svake i førsteomgang både måten vi var posisjonert på, intensiteten og våre bevegelser, så vi måtte endre ting. Det skjer av og til. Vi kan ikke gjøre ting perfekt hele tiden, og det er derfor alle guttene er klare for å bidra. Laget presterte bedre i de siste førtifem, jeg vil si tålmodighet og ro var nøkkelen til tre poeng.

Vinicius Jr.

– Jeg er glad for målet og hans prestasjoner. Det samme med Marco og Carvajal som gjorde gode innhopp. Når vi sliter, er det godt å ha spillere som er klare for å komme inn og endre kampen. Jeg synes vi lyktes med byttene i dagens oppgjør.

Hazard

– Jeg kan ikke fortelle deg hvor lenge han vil være ute, han fikk seg en smell på treningen før kamp. Det er noe muskuløst, det er ingenting å gjøre med skaden han har hatt, og disse tingene skjer dessverre. Han har vært ute lenge og jeg kan ikke fortelle noe nøyaktig, men jeg håper ikke skaden vil holde han ute lenge.

(Saken fortsetter under bildet)

SCORER: Vinícius Júnior i aksjon her, hvor han setter i kampens eneste mål.

– Han er opprørt fordi han følte seg bra. Vi snakket om det på pressekonferansen før kampen, men han har fått et tilbakeslag og disse tingene kan skje. Han er ikke fornøyd og det er bare et spørsmål om tid før han er tilbake på banen.

Holdt nullen

– Det er veldig viktig. Vi har hatt problemer med kontringer i mot som har skapt litt problemer for oss. Vi mistet ballen for mye, det er ikke hverdagskost for oss og noe vi må ta tak i. Vi vet at vi kan forbedre oss og det er nettopp det vi skal. Courtois reddet oss igjen og gjorde noen fantastiske redninger. Forleden kamp og i kveld var han avgjørende for oss.

Jović på vei bort?

– Jeg kan ikke bekrefte noe. Frem til overgangsfristen kan alt skje og nå spiller Jović for oss. Jeg er manager og bestemmer lagoppstillingen, og det er det. Jeg skal ikke si noe annet og kan ikke fortelle hva som skal skje. Alt kan skje, for øyeblikket er han her.

Hva synes du om kampen?

Legg inn en kommentar