Nyheter

Champions League-gruppen er klar

Torsdag ettermiddag ble trekningen av Champions League-gruppespillet for sesongen 2020/21-unnagjort, i tillegg til at prisene for sesongens beste keeper, forsvarsspiller, midtbanespiller og angrepsspiller ble arrangert i regi av UEFA. Grunnet Covid-19 så var ingen representanter fra klubbene til stede og arrangementet var lukket for pressen.

Real Madrid var plassert i pot 1 etter å ha vunnet LaLiga forrige sesong, og skulle dermed møte et lag fra pot 2, 3 og 4. Real Madrid kunne for eksempel havne i en gruppe sammen med Manchester City, Inter og Marseille, eller Shakthar Donetsk, Olympiakos og Midtjylland.

Achraf Hakimi
GJENSYN: Det blir et gjensyn med Achraf Hakimi for Real Madrids del når de møter Inter i Champions League-gruppespillet.

Real Madrid havnet til slutt i gruppe med Shakthar Donetsk, Inter og Borussia Mönchengladbach, i Gruppe B. Champions League-gruppespillet sparkes i gang 20/21. oktober, og avsluttes 8/9. desember. I likhet med LaLiga så vil dermed Champions League-gruppespillet bli unnagjort på kortere tid enn vanlig.

Det interessante er at solide kilder melder om at UEFA kommer til å tillate at klubbene kan fylle 30% av kapasiteten på sine hjemmearenaer, men dette må senere godkjennes av lokale myndigheter. For Real Madrid sin del kan dette tilsi 1800 på Estadio Alfredo Di Stéfano, eller 24313 hvis kampene skal spilles på Santiago Bernabéu.

Legg inn en kommentar