Nyheter

Vi følger landslagspausen: 22 har fri – 4 er inne i et tøft kampprogram

Det er ingen hemmelighet at Los Blancos har slitt voldsomt med skader den siste tiden – derfor passer det kanskje bra at vi nå er inne i en landslagspause.

Real Madrids nåværende skadesituasjon har påvirket antallet Los Blancos-spillere som deltar i landslagspausen som pågår i uke 12 og 13. Klubben representeres kun av fire spillere i denne landslagspausen (Thibaut Courtois, Sergio Ramos, Raphaël Varane og Luka Modric) – mye grunnet skader og et par uforståelige landslagsuttak. Ser vi litt nærmere på situasjonen, kan én pause fra flere 90-minuttere være akkurat det Zinedine Zidanes menn trenger akkurat nå.

Allikevel, har klubben fire verdensstjerner som har vært i aksjon i uke 12, og skal i aksjon i løpet av helgen og uke 13.

Slik ser kampprogrammet ut (resultatene oppdateres):

Onsdag 24. mars

Frankrike 1 – 1 Ukraina (Raphaël Varane)

Belgia 3 – 1 Wales (Thibaut Courtois)

Slovenia 1 – 0 Kroatia (Luka Modric)

Torsdag 25. mars

Spania 1 – 1 Hellas (Sergio Ramos)

Lørdag 27. mars

Tsjekkia 1 – 1 Belgia (Thibaut Courtois)

Kroatia 1 – 0 Kypros (Luka Modric)

Søndag 28. mars

Kasakhstan 0 – 2 Frankrike (Raphaël Varane)

Georgia 1 – 2 Spania (Sergio Ramos)

Tirsdag 30. mars

Belgia 8 – 0 Hviterussland (Thibaut Courtois)

Kroatia 3 – 0 Malta (Luka Modric)

Onsdag 31. mars

Spania 3 – 1 Kosovo (Sergio Ramos)

Bosnia-Hercegovina 0 – 1 Frankrike (Raphaël Varane)

Raphaël Varane

I uavgjort-kampen mot Ukraina spilte Raphaël Varane fulle 90 minutter, traff på 95 % av pasningene sine, og var lite involvert i kampens store hendelser.

Franskmannen var ubenyttet i Frankrikes 2-0-seier over Kasakhstan.

Varane spilte hele kampen mot Bosnia-Hercegovina, hvor han pådro seg et gult kort, men spilte en bunnsolid kamp i de bakre rekker hos Frankrike.

Luka Modric

Luka Modric og hans Kroatia gikk på et overraskende 1-0-tap mot lille Slovenia. Modric spilte fulle 90 minutter og var aktiv gjennom hele kampen, og endte med å skape tre store sjanser for Kroatene.

Veteran, Luka Modric, var nære på ved flere anledninger mot Kypros, blant annet ved et skudd som barberte stolpen. Kroatia vant allikevel kampen, 1-0, og Modric’ Kroatia står nå med 3 poeng på to kamper i VM-kvalifiseringen.

I oppgjøret mot Malta ble den kroatiske magikeren byttet inn i 54. minutt. Omtrentlig 20 minutter senere satt Modric inn den viktige 2-0-scoringen, på straffespark.

Thibaut Courtois

I kampen mot Tsjekkia, måtte Thibaut Courtois plukke én ball fra nettmaskene bak seg etter 50 spilte minutter. Belgieren stod en kamp helt på det gjevne, hvor Belgia vartet opp med en sen utligning, og berget et uavgjort-resultat.

Thibaut Courtois måtte se én ball finne veien til nettmaskene bak seg, i en relativt komfortabel 3-1-seier til belgierne. Gareth Bale noterte seg forøvrig for én målgivende pasning til 1-0-målet til Wales.

Belgieren var ikke med i den belgiske kamptroppen mot Hviterussland, én kamp Belgia endte med å vinne 8-0!

Sergio Ramos

Kaptein, Sergio Ramos, fikk mer hvile enn resten av guttene, og spilte kun 45 minutter mot Hellas torsdag kveld. Spanjolen gikk av banen på stillingen 1-0 til Spania, etter en stabil prestasjon fra veteranen.

Spanjolen var ubenyttet i Spanias 2-1-seier over Georgia.

Ramos fikk også hvile store deler av kampen mot Kosovo, når han erstattet den fremtidige Barcelona-midtstopperen, Eric Garcia, på tampen av kampen. Spania kontrollerte kampen inn til en 3-1-seier.

(Saken fortsetter under bildet)

Iker Casillas & Sergio Ramos & VM 2010
VERDENSMESTERE: Sergio Ramos og Iker Casillas ble verdensmestere med Spania i 2010, etter å ha slått Nederland 1-0 i finalen.