Intervjuer

Varane etter oppgjøret mot Inter: – Det var en god kamp fra hele laget

Varane spilte med kapteinsbindet i oppgjøret mot Inter og var stolt over laget sitt etter den viktige seieren.

 

Franskmannen oppsummerte kampdag fire av Champions League på følgende vis:

– Det var en god kamp fra hele laget. Vi forsvarte oss godt, viste en fantastisk holdning og samarbeid var nøkkelen til seier. Vi spilte glimrende og hadde full kontroll på Inter. Det var en viktig kamp, og vi gjorde en god jobb. Vi visste vi måtte være solide og jobbe for hverandre. Vi kjempet hardt og var fokuserte, og når vi viser den holdningen, er vi et godt fotballag. Vi må fortsette å ha troen på at når vi kjemper hardt sammen, er vi sterkere og bedre.

Nøkkelpunkter fra kampen

– Vi trenger at alle er engasjert og fokuserte på det vi gjør. I dag viste vi solidaritet og med en holdning som i kveld kan vi få en god sesong. Laginnsatsen var veldig god. Vi ga ikke Inter mye rom og var solide. Vi kommer til å fortsette å jobbe på denne måten fordi kampoppsettet er veldig utfordrende og vi trenger alle. Vi har forbedret oss, men vi få fortsette å bli bedre kamp for kamp.

Maradona

(Saken fortsetter under bildet)

FEIRING: Modric, Mendy, Hazard og Rodrygo hadde all grunn til å feire etter den viktige seieren på San Siro

– Jeg vil hylle Diego Maradona, en stor fotballspiller har forlatt oss i dag.

Målscorer Rodrygo snakket også om kampen og var fornøyd med laget sitt.

– Jeg har en spesiell kjærlighet til denne konkurransen. Jeg har alltid drømt om å spille Champions League, og når jeg har gjort det, har det gått bra. Vi hadde ballen hele kampen, kjempet for hverandre og viktigst av alt vi holdt nullen. Vi scoret to mål, og jeg er begeistret for seieren. Vi må fortsette å jobbe hardt og forbedre oss for å kunne vinne hver kamp.

Legg inn en kommentar