Intervjuer

Varane: – Dette er Real Madrid og alt er mulig

Raphäel Varane snakket nylig med den franske storavisen Le Parisien om Champions League-kampen mot Manchester City, sesongen til Karim Benzema og hvordan det er å jobbe under Zinedine Zidane.

Real Madrid har akkurat vunnet sin 34. LaLiga-tittel, men sesongen er enda ikke over. 7. august venter Manchester City på Etihad Stadium til den avgjørende åttendelsfinalen i Champions League, hvor Los Blancos må slå tilbake etter 1-2-tapet mot de lyseblå fra Manchester på Santiago Bernabéu i februar.

En som har gjennomført kanskje sin beste sesong i Real Madrid-drakten er Raphaël Varane, som har spilt nesten 4000 minutter for Los Blancos denne sesongen. Franskmannen stilte nylig opp i et lengre intervju med den franske storavisen Le Parisien, et intervju som nylig har blitt gjengitt av MARCA. Her snakket 27-åringen returen mot Manchester City, Zinedine Zidane, sesongen til Karim Benzema og hans egen form og utvikling.

Returen mot Manchester City

– Vi har spilt på oss selvtillit. Dette er Real Madrid og alt er mulig. Håpet vil alltid være der, selv om det ser vanskelig ut. Når man tar på seg denne drakten så har man et ansvar. Vi vet at det vil bli en vanskelig kamp, men vi kommer til å angripe den med alt vi har. Det skylder vi fansen. Vi kan ikke forutse resultatet, men vi skal kjempe til siste slutt.

Zinedine Zidane

– Han har den evnen til å gjøre det umulige mulig, og historikken hans er utrolig. Han er til inspirasjon for alle. Sjelen hans som spiller er alltid der. Han trenger ikke å snakke for mye og når han gjør det så er det med de riktige ordene som treffer spillerne. Det er en måte å være på, stilen hans, og det utstråler selvsikkerhet og sinnsro. Han er på mange måter forbildet vårt.

Sesongen til Benzema

– Jeg vil ikke si at dette er den beste sesongen i karrieren hans, men jeg kjenner han fra langt tilbake. Men det gjør meg glad å se han så skarp og god. Han får ut toppnivået sitt og presterer på topp, i en vanskelig posisjon. Han har tatt opp hansken som lederen i angrepet.

Karim Benzema & Raphaël Varane
NOK EN SERIETITTEL: Karim Benzema og Raphaël Varane poserer med LaLiga-trofeet etter at ligatriumf nummer 34 ble sikret mot Villarreal.

Egen utvkling 

– Jeg føler meg mye mer moden. Jeg føler meg mer komplett og variert i spillet mitt. Jeg startet tidlig, og i rollen som midtstopper trenger du tid og erfaring. Av og til glemmer man alderen min, og det mest vanlige i min posisjon er at man har sine beste år man er 28 til man er 30 år. Jeg er 27 år gammel så jeg nærmer meg. Det har vært en mye bedre sesong enn den forrige, da jeg kom fra en VM-triumf, noe som tar mye energi. Det er vanlig med opp- og nedturer i løpet av en karriere. Med tanke på dette så er det sant at corona-pausen gjorde oss godt for at vi skulle komme tilbake på toppnivå.

Legg inn en kommentar