Nyheter

Fire Real Madrid-spillere på årets lag

MARCA har tatt ut årets lag i LaLiga, og der har blant annet Thibaut Courtois, Sergio Ramos, Casemiro og Karim Benzema tatt plass.

En lang LaLiga-sesong er over, og tiden er inne for kåringer og utmerkelser som alltid kommer etter endt sesong. Det har som kjent vært en meget bra sesong for Real Madrid, som kunne feire LaLiga-triumf nummer 34 i klubbhistorien. Prestasjonene til spillerne har ikke gått ubemerket, og fire Los Blancos-spillere har fått plass på årets lag av MARCA.

Thibaut Courtois er en av de fire. Den belgiske målvakten har vært LaLigas beste denne sesongen, og har også vunnet Zamora-trofeet, siden han ble målvakten som holdt nullen i flest kamper. Når han kom til klubben forrige sesong ble han stemplet som en flopp og et bomkjøp, men har virkelig vist seg fra sin beste side denne sesongen.

Sergio Ramos. Bautaen i forsvaret til Real Madrid som bare blir bedre og bedre med alderen. 34-åringen har vært helt fantastisk i midtforsvaret denne sesongen, og er en viktig bidragsyter bak dette seriegullet. Vært en viktig del av Europas beste forsvar, og har i tillegg puttet smått utrolige elleve scoringer i serien denne sesongen. Don Sergio Ramos.

Casemiro har lenge vært en favoritt hos Zidane, og har virkelig vist seg tilliten verdig denne sesongen også. Har som alltid vært et viktig skjold foran forsvaret, der han har brutt opp motstandernes angrep med den ene taklingen etter den andre. Har også tatt steg med ball, og virker tryggere i pasningsspillet enn han har gjort tidligere. Fortjent plass på årets lag.

Sist men ikke minst, så har også selvsagt Benzema fått plass på laget. For en fantastisk sesong 32-åringen har levert. 21 mål og åtte målgivende pasninger på 37 kamper er meget bra, og hadde det ikke vært for angrepsspilleren fra Frankrike hadde Real Madrid ikke endt opp med seriegullet denne sesongen. Blir svært viktig også neste sesong.

Det må også nevnes at vår egen Martin Ødegaard også har tatt plass blant de elleve MARCA mener har vært best denne sesongen. Har levert fire mål og seks målgivende pasninger i LaLiga denne sesongen. Var meget bra i høst, men har hatt en tung vårsesong. Likevel blant de beste ifølge MARCA.

Årets lag (3-4-3):

Thibaut Courtois – Felipe, Sergio Ramos, Diego Carlos – Lucas Ocampos, Casemiro, Santi Cazorla – Martin Ødegaard – Lionel Messi,  Karim Benzema, Gerard Moreno.

 

Legg inn en kommentar