Intervjuer

Varane: – Det er min feil

Real Madrid fikk det som ventet tøft mot Manchester City, og tapte til slutt 4-2 sammenlagt. Dermed er Los Blancos ute i åttendelsfinalene i Champions League for andre sesong på rad. Det store prate-emnet etter gårsdagens kamp er de to skjebnesvangre feilene som en ellers så solid og god Varane gjorde. Etter kampen møtte 27-åringen pressen, og sto der rakrygget og tok på seg ansvaret for at det ble exit mot Guardiolas gutter.

– Jeg ville komme ut av garderoben for å snakke med dere om de feilene jeg gjorde. Det er min feil at vi tapte i kveld, og det må jeg dessverre bare godta. Jeg er trist på vegne av mine lagkamerater som gjorde en stor innsats for å snu dette. Vi spilte greit og var med i kampen, men på dette nivået blir slike feil straffbart. Jeg har ingen forklaring på hvorfor det skjedde.

– Sånt skjer i fotball. Det er en tøff kveld for meg, men det handler om å reise seg igjen. Vi gjorde alt vi kunne, og i blant gjør man feil. I kveld har jeg gjort feil, og det må jeg godta. På 1-1 hadde vi en god sjanse til å gå videre, men slik ble det ikke.

Den franske midtstopperen har vært i fantastisk form for Real Madrid denne sesongen, og skal ha mye av æren for det bunnsolide forsvaret man har hatt. Det er lov å gjøre feil, og slike ting skjer dessverre i fotball. Nå er det bare å reise tilbake til Madrid for å hvile og trene, så er det nye slag som skal kjempes utover i høsten.

Legg inn en kommentar