Intervjuer

Zidane: – Jeg er stolt over laget

Zinedine Zidane møtte pressen etter tapet mot Manchester City. Han var skuffet, men valgte samtidig å hylle laget for sesongen de har levert.

– Vi kan ikke være fornøyde, for vi har nettopp tapt en viktig kamp. Likevel må vi være fornøyde over det vi har levert denne sesongen. Det er slik fotball er. Vi tapte to kamper mot et godt lag og må akseptere det. 95% av det vi har gjort denne sesongen har vært perfekt, men i kveld ville det seg ikke med tanke på avansement.

Det var ordene til Real Madrids trenerlegende, Zinedine Zidane, få minutter etter at tapet var et faktum. Likevel var det som alltid en reflektert og rolig Zidane som heller valgte å trekke frem det positive Real Madrid har fått til denne sesongen.

– Vi må være veldig stolte over dette laget og det vi har fått til. Vi har hatt en utmerket sesong. I kveld er det lov å være skuffet, og disse spillerne liker ikke å tape fotballkamper. VI må være stolte over oss selv, for det viktigste er at vi ga alt vi hadde på banen. Motstanderen var gode og satte sine sjanser.

Kampen

– Når du taper så er det fordi at du manglet noe på banen. Vi hadde en mulighet til å endre på ting i dette returoppgjøret. På resultatet 1-1 hadde vi flere sjanser i andreomgangen, men klarte ikke å omsette de til scoringer. Vi skal ikke se etter unnskyldninger, for det er ikke noe sånt inn i bildet. Vi må gratulere motstanderen. Jeg gratulerte også mine egne spillere for det vi har oppnådd sammen denne sesongen.

– Vi snakket sammen i garderoben. Vi kan ikke være fornøyde etter denne kampen, men jeg vil ikke dvele over det negative og vil heller se det positive. Det ble en tung kveld, men på et eller annet tidspunkt måtte tapet komme. Vi ga alt vi hadde, men det ble ikke som vi ønsket.

Hazard

– Han føler seg bra, og spilte sitt spill. Alle kan si hva de vil, men spilleren var i god fysisk form og følte ikke på noe ubehag. Det er det viktigste.

Vinicius Jr.

– Andre spilte i stedet for han i dag. Når man taper kan man alltid peke på ting. Vinicius kunne ha kommet innpå i kveld, men det kunne også flere andre. Jeg er treneren og i kveld gikk vi for noe annet.

Fremtiden

– Jeg er her, og er trener for Real Madrid. Det er ikke noe mer å si om den saken. Nå skal vi ta oss en liten pause og komme tilbake for å gjøre store ting neste sesong.

Legg inn en kommentar