Intervjuer

Varane: – Benzema har aldri før vært bedre

Sesongen er fremdeles ikke helt over for Real Madrid. Tidligere denne uken returnerte samtlige spillere for å forberede seg til Champions League-oppgjøret mot Manchester City neste fredag. Engelskmennene leder 2-1 fra det første oppgjøret som tidligere i sesongen ble spilt på Santiago Bernabeu. Los Blancos har dermed oddsen mot seg, men Varane har tro på at laget kan snu det. Tidligere i dag snakket vår franske midtstopper med UEFA.

– Returoppgjøret vil bli spilt med mye intensitet og pressing fra begge lag. Kampen kan bli avgjort på små detaljer, det kan være små feil som avgjør kampen. I det første oppgjøret var de mer nøyaktige enn oss og tok seieren, men det var likevel en jevn kamp mellom to gode lag som liker å spille fotball på en positiv måte.

Kampen vil bli spilt foran tomme tribuner på grunn av dagens COVID-19-situasjon. 27-åringen sier at de gjerne skulle hatt supportere på tribunen, men at Real Madrid likevel bør ha gode muligheter for avansement.

– Det blir selvsagt annerledes å spille Champions League uten tilskuere. Vi har likevel vært i fantastisk form i det siste og er ubeseiret, så vi kommer inn i denne kampen med masse selvtillit og tro på at vi kan gå videre. Det er fremdeles nok av tid til å forberede seg, og det beste laget vil gå videre.

Karim Benzema var svært viktig for et Real Madrid-lag som vant LaLiga-tittel nummer 34 i klubbhistorien etter å ha endt over Barcelona på tabellen. Varane har skrytt av sin franske lagkamerat, som aldri før har vært bedre.

– Han er i fantastisk form. Jeg er ikke overrasket over hans ferdigheter, men nå får alle andre se det også. Han bruker dem riktig. Han spiller med selvtillit og har aldri før vært bedre. Vi er veldig glade for at vi har han, og vi ser på han som en leder i angrepet vårt. Det er ikke bare scoringer han gir laget, men også gode bevegelser og pasninger til andre.

Zinedine Zidane har klart å få skikk på et Real Madrid-lag som var langt nede når han tok over mot slutten av 2018/2019-sesongen. Varane hyller sjefen, og sier at han har endret mye på laget siden han returnerte til klubben.

– Han har presset meg til å ta modigere valg og til å vise meg mer frem. Han har prøvd å få meg til å hjelpe laget offensivt også. Zidane gir deg selvtillit og får deg til å slappe av. Det er viktig å ha trenerens støtte, og ting har sett bedre ut med han ved roret.

Legg inn en kommentar