Intervjuer

Kubo: – Jeg drømmer om å bli en av verdens beste

Takefusa Kubo har snakket med France Football om sesongen han har lagt bak seg.

Takefusa Kubo har imponert stort i sin første sesong i LaLiga. 19-åringen kom litt ut av intet når Real Madrid i forkant av sesongen hentet han til klubben. Kubo gjorde sine saker bra i pre-season, og Zidane ønsket å beholde han i troppen, men til slutt falt de på at den beste avgjørelsen var å låne han ut. Det har vist seg å være et godt valg, og han har fått god erfaring fra å spille på det høyeste nivået i Spania.

I disse dager spekuleres det i et nytt utlån for 19-åringen, og klubben som har blitt hyppigst nevnt med tanke på å sikre seg hans signatur er Sevilla. En avgjørelse har enn så lenge ikke kommet, men i mellomtiden har Kubo snakket med media.

– Jeg har hatt en fin tid i Mallorca. Klubben har vært med på å forme meg som spiller og som person. Jeg etterlater meg mange gode venner som har vært med meg i gode og tøffe stunder. Jeg merket tidlig at menneskene som bodde på denne øya var lidenskapelige og flotte mennesker. Det har vært et uforglemmelig år i Mallorca.

LaLiga-fotball

– Jeg nyter å spille fotball i LaLiga. Jeg er veldig fornøyd som er i stand til å spille på dette nivået. Det er verdens beste liga og hver eneste kamp her er en nytelse.

Ambisjonene i Real Madrid

– Drømmen min har alltid vært å bli en av verdens beste spillere og jeg kommer ikke til å stoppe før jeg klarer det. Målet mitt har alltid vært å lykkes i Real Madrid, og det er derfor jeg jobber hardt hver dag og gir mitt beste for å nå det nivået som kreves.

Hans styrker på banen

– Jeg liker å motta ballen på midtbanen, og deretter utfordre motspillerne. Jeg har blitt god til å drible, men det er fordi at jeg har jobbet med det siden jeg startet å spille fotball. Jeg har mange år foran meg og må fortsette utviklingen. Når jeg var barn spilte jeg fotball fra tidlig på morgenen til sent på kvelden. Jeg ble aldri sliten.

– Fotball er min lidenskap og har vært en stor del av livet mitt. Jeg spiller det for å forbedre meg hver dag. Jeg er aldri sjenert på banen, en spiller må vise frem sine ferdigheter.

Legg inn en kommentar