Supporteren

Ukens medlem: Magnus Nordum

Bli kjent med noen av landets største Madridistas i vår artikkelserie!

Vi i Peña Madridista Noruega står på hver dag for å dekke Real Madrid, og det er selvsagt medlemmene våre som er hele grunnen til at vi i det hele tatt kan gjøre denne jobben. De siste årene har vi blitt kjent med flere fantastiske mennesker, både gjennom fellesturer til Madrid og gjennom vår medlemsgruppe på Facebook, og nå ønsker vi å fortelle historiene til våre trofaste medlemmer. Fremover kommer vi til å presentere et nytt medlem hver uke, og neste ut blir Magnus Nordum!

Kan du fortelle våre lesere litt om deg selv?

Mitt navn er Magnus Nordum, jeg er 29 år gammel og kommer fra Oslo. Til daglig jobber jeg i sikkerhetsbransjen.

Hvordan ble du Real Madrid-fan, og når begynte du å følge klubben?

Jeg husker jeg så Manchester United – Real Madrid i Champions League i 99/00-sesongen i kvartfinalen. Real Madrid spilte fotball jeg aldri hadde sett før, og spesielt Fernando Redondo var magisk å se på. Han sendte også Henning Berg så i pølsebua at han må ha gått i terapi for å komme seg.

Hvorfor er du medlem i Peña Madridista Noruega? Når meldte du deg inn for første gang?

Jeg er medlem av den norske Real Madrid Peña’en fordi det er mange likesinnede å diskutere fotball med, samt turene som arrangeres er topp klasse. Jeg meldte meg inn første gang i 2010 tipper jeg, og har vært medlem siden.

Hva bør Real Madrid gjøre for å vinne LaLiga og Champions League igjen?

Fornye troppen over noen sesonger, og få inn noen stjerner som kan blåse litt liv i klubben, og samtidig løse klubbens nåværende største problem, at det kun er Benzema som leverer akseptable tall av målpoeng.

Hva er ditt beste Real Madrid-relaterte minne (bortsett fra La Décima)? Og hva er ditt verste?

Beste: Definitivt supporterturen i november 2019, hvor vi fikk oppleve 2 hjemmekamper, besøkte klubbens treningsanlegg samt mye mer. Dette var første turen min til Madrid, men blir definitivt ikke siste. Verste: Barcelona 5 Real Madrid 0, mer trengs ikke sies her.

Har du noen spesielle Real Madrid-effekter, har du vært i Madrid og sett kamp, har du møtt en spiller, eller er det noe annet vi bør vite?

Jeg har en hjemmedrakt fra 99/00-sesongen, samt en Zidane drakt fra 2005.

Til slutt: Sett opp ditt drømmelag av nåværende og tidligere Real Madrid-spillere, og ikke glem å sette kapteinsbindet på din favorittspiller!

Setter som minimum at dette er spillere jeg må ha sett som fan:
Casillas – Carvajal, Hierro, Ramos (C), Roberto Carlos – Xabi Alonso, Redondo, Modric, Zidane – Ronaldo, C. Ronaldo.

Takk til Magnus for gode svar! Hvis du selv ønsker å være med i artikkelserien vår, kan du svare på de samme spørsmålene og sende de på mail til ruben@realmadridnorge.no.

Legg inn en kommentar