Nyheter

De nye bortedraktene er lansert!

I dag lanserte Real Madrid sine helt nye bortedrakter for den kommende sesongen.

I begynnelsen av juni lanserte Real Madrid sine nye hjemmedrakter, og de ble stort sett tatt i mot med stor entusiasme av fansen. Det var oppløftende for mange, ettersom fjorårets drakter neppe kommer høyt opp på listen over de fineste Real Madrid-draktene hos flesteparten av Real Madrid-supportere. Nå har klubben også lansert sine nye bortedrakter.

Årets bortedrakter er mørkeblå med oransje detaljer. Adidas-stripene langs skuldrene og kragen er begge prydet med den samme oransje fargen som blir brukt på hjemmedrakten. Sponsoren, Adidas-merket og klubblogoen er alle farget i hvitt. I tillegg har man en liten logo bak på drakten, hvor det står skrevet Real Madrid i en slags graffiti-skrift.

I tillegg legger man fort merke til mønsteret på drakten. Dette skal forestille graffiti, som representerer kunst og kultur i sentrum av Madrid. Madrid huser for eksempel Museo del Prado, som er et av de mest kjente kunstmuseene i hele verden. I «graffitien» kan man se flere forskjellige detaljer. For det første står det skrevet Real Madrid flere steder, men det er også en rekke andre symboler. Man finner blant annet en krone, som representerer Real Madrid som kongen av Europeisk fotball.

I bildegalleriet under kan du se flere bilder av draktene, keeperdrakten og forskjellig treningsutstyr.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.