Nyheter

Troppen: Villarreal (H)

Seriegullet kan sikres når Real Madrid torsdag kveld får besøk av den gule ubåten.

Real Madrid tok sin niende strake seier da de ridde av stormen i andreomgangen mot Granada og slo laget fra Andalucía 1-2 på Estadio Nuevo Los Cármenes mandag kveld. Etter to tidlige scoringer med kort mellomrom og en fantastisk førsteomgang så var hjemmelaget det beste laget i den andre omgangen, men en kombinasjon av dyktighet og marginer sørget for at alle tre poengene ble med til Madrid.

Med kun to treningsdager i beina forbereder Real Madrid seg i skrivende stund på morgendagens oppgjør, når Villarreal kommer på besøk til Valdebebas og Estadio Alfredo Di Stéfano. Dersom Zinedine Zidane leder mannskapet til den tiende strake trepoengeren så vil Los Blancos vinne LaLiga for 34. gang, med én kamp igjen av sesongen.

Med det utgangspunktet har Zinedine Zidane tatt ut en tropp bestående av 24 spillere, noe som vil si at én spiller vil vrakes fra den endelige kamptroppen. Det er svært gledelig å se at Nacho er tilbake etter muskelskaden han pådro seg på trening i forkant av re-starten av LaLiga, og foruten om Marcelo så hadde Zinedine Zidane hele troppen å velge i.

Luka Jovic er også tilbake etter å ha vært i karantene etter å ha vært i kontakt med en venn som hadde testet positivt for COVID-19. Serberen måtte teste negativt tre ganger før han fikk ta del i treningene med sine lagkamerater igjen, og som følge av dette er han med i morgendagens kamp. Mariano er også tilbake i troppen etter å ha gått glipp av Granada-kampen som følge av en smell.

James Rodríguez er igjen vraket fra selve troppen, og man kan ta det for gitt av colombianeren har spilt sin siste offisielle kamp i Real Madrid-drakten. En som også er med er Eden Hazard. Belgieren var også med i troppen mot Granada, men ble sittende på benken igjennom hele kampen. Venstrevingen har følt ubehag i den nyopererte ankelen etter flere smeller, men Zidane bekreftet på dagens pressekonferanse at 29-åringen er 100% klar.

– Sannheten er at han er bedre. Han er med oss og føler ikke noe til plagene han hadde for noen dager siden, og dette er flott for oss. Det som er viktig er at han er ordentlig bra, og du får se i morgen hvordan vi starter.

Troppen:

Keepere: Courtois, Areola og Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, Ramos, Varane, Militão, Nacho og Mendy.
Midtbanespillere: Kroos, Casemiro, Modric, Isco og Valverde.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Bale, Vinicius, Asensio, Jovic, Mariano, Vázquez, Rodrygo og Brahim

Legg inn en kommentar