Nyheter

Troppen til kampen mot Villarreal: To nøkkelspillere ute

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti har tatt ut troppen til bortekampen mot Villarreal søndag, som er den nest siste kampen Real Madrid skal spille før Champions League-finalen 1. juni.

På pressekonferansen dagen før kampen bekreftet han at Real Madrid reiser med full tropp, med unntak av to spillere som er ute med skader: David Alaba og Aurelien Tchouameni.

Førstnevnte røk korsbåndet tidligere denne sesongen, og mister både Champions League-finalen og EM-sluttspillet med Østerrike i sommer. Alt av rapporter tyder på at hans rehabilitering er i rute, men han vil ikke være tilgjengelig for spill trolig før september.

Når det gjelder Tchouameni, sliter han med en tretthetsbrudd i venstre beinet. Da Real Madrid i forrige uke feiret LaLiga-gullet, ble han sett med krykker. Han er høyst tvilsom til CL-finalen.

Ellers er det ingen overraskelser i troppen Ancelotti har tatt ut til kampen mot Villarreal. Det er imidlertid verdt å merke seg at 20 år gamle Mario Martin, som vanligvis spiller for Castilla, er med i troppen igjen. Han fikk et innhopp på åtte minutter sist seriekamp mot Alaves.

Dette er troppen til bortekampen mot Villarreal:

Keepere: Thibaut Courtois, Andrij Lunin, Kepa Arrizabalaga.

Forsvarsspillere: Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Fernandez, Lucas Vazquez, Fran Garcia, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy.

Midtbanespillere: Jude Bellingham, Toni Kroos, Luka Modric, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Dani Ceballos, Arda Güler, Mario Martin.

Angrepsspillere: Vinicius Jr., Rodrygo, Joselu, Brahim Diaz.

Legg inn en kommentar