Intervjuer

Ancelotti før Villarreal: – Lunin står i morgen

Carlo Ancelotti møtte pressen før seriekampen mot Villarreal. Der bekreftet Real Madrid-treneren blant annet at Andrij Lunin kommer til å vokte buret i årets nest siste serierunde.

Selv om det gjenstår to serierunder av årets LaLiga-sesong, er Real Madrid allerede kronet til seriemestere. Det meste av fokuset for øyeblikket er rettet mot Champions League-finalen mot Borussia Dortmund 1. juni, men før den hjemlige serien er over skal Real Madrid møte henholdsvis Villarreal og Real Betis som generalprøver før den store finalen i London.

Første test ut er Villarreal på bortebane søndag. Etter at Real Madrid-spillerne gjennomførte siste økt før kampen, møtte trener Carlo Ancelotti pressen på Valdebebas før oppgjøret.

Villarreal:

– Vi kommer til å bruke denne kampen som en forberedelse til finalen. Vi kommer til å reise med hele troppen. For oss er det viktig å beholde rytmen og den gode rekken inn mot finalen. Villarreal har mye å spille for, og vi ser fram til en god kamp og levere en god prestasjon.

Kroos og Modric:

– Jeg er alltid optimist, men for meg er ikke det noe jeg fokuserer på akkurat nå. Vi fokuserer på de to LaLiga-kampene og Champions League-finalen som vi har foran oss. Alt som handler om deres framtid i klubben kommer til å bli diskutert når vi er ferdig med finalen.

Keepersituasjonen:

– Lunin har hatt en fantastisk sesong. Han har hjulpet oss med å nå finalen. Samtidig er Courtois verdens beste keeper og nærmer seg den gamle formen. Lunin kommer til å stå i morgen.

Xavi og situasjonen i Barcelona:

– Det er vanskelig å diskutere det. Alt jeg kan si er at jeg har stor respekt for Xavi, både som person og trener. Han har gjort en god jobb i Barcelona. Jeg ønsker ham det beste.

Legg inn en kommentar