Nyheter

Troppen: Real Sociedad (B)

Zinedine Zidane har valgt å ta med seg 22 spillere til serieåpningen borte mot Real Sociedad, deriblant Martin Ødegaard og to akademispillere.

Søndag kveld skal Real Madrid omsider nok en gang spille LaLiga-fotball når de tar fatt på oppgaven med å forsvare seriegullet fra 2019/20-sesongen. Zinedine Zidanes mannskap sparker det hele i gang borte mot Real Sociedad, som skuffet i serieåpningen mot Real Valladolid og spilte 1-1 på Estadio José Zorrilla.

I anledning søndagens bortekamp så har Zinedine Zidane tatt med seg en tropp bestående av 22 spillere, med flere tunge fravær. Eden Hazard sliter fortsatt med en vond ankel og er ikke med, det samme gjelder Marco Asensio som sliter litt med kneet som ble operert forrige sommer. Lucas Vázquez har muskeltrøbbel og blir også hjemme i Madrid.

Muskeltrøbbel har også Éder Militão, som fikk en mild strekkskade i treningskampen mot Getafe på onsdag, og brasilianeren mister også serieåpningen. Isco har slitt med et overtråkk den siste tiden og er ei heller med til Baskerland, det samme gjelder Gareth Bale og Sergio Reguilón som begge er nære en overgang til Tottenham.

IKKE MED: Både Isco og Lucas Vázquez sliter med skade og er ikke med til serieåpningen mot Real Sociedad.

Den positive nyheten er at både Martin Ødegaard og Luka Jovic er med i kamptroppen som i morgen reiser til San Sebastián. Begge har slitt med henholdsvis sykdom og muskeltrøbbel den siste uken, men de er friskmeldte og klare til dyst hvis Zinedine Zidane skulle trenge de i morgendagens oppgjør.

I tillegg har Zinedine Zidane sett seg nødt til å ta ut tu akademispillere som har trent med førstelaget den siste tiden. Dette gjelder Marvin og Sergio Arribas, som begge spiller på Real Madrid Castilla. Marvin er en rask midtbanespiller som har sine styrker offensivt, og som godt kan brukes ute på kantene i tillegg.

Sergio Arribas på sin side har sine styrker med ballen i beina, og han er kjent for å ha et godt skuddbein. Han var en av nøkkelspillerne til Raúls Real Madrid Juvenil A, som nylig vant UEFA Youth League. Antonio Blanco er en annen Castilla-spiller som har imponert Zidane den siste tiden, men han er ikke med mot Real Sociedad. Dermed ser morgendagens kamptropp slik ut:

Keepere: Courtois, Lunin og Altube
Forsvarsspillere: Carvajal, Odriozola, Ramos, Varane, Nacho, Mendy, Marcelo
Midtbanespillere: Kroos, Modric, Casemiro, Ødegaard, Valverde, Arribas og Marvin.
Angrepsspillere: Benzema, Vinicius Jr, Rodrygo, Jovic og Mayoral.

UEFA YOUTH LEAGUE: Sergio Arribas i aksjon for Real Madrid Juvenil A i UEFA Youth League-kampen mot Benfica.

Legg inn en kommentar