Offisielt

Offisielt: Sergio Reguilón til Tottenham

Real Madrid og Tottenham har blitt enige om en avtale for Sergio Reguilón. Avtalen skal være verdt €30M, og vil både inneholde en tilbakekjøpsklausul på om lag €45M og forkjøpsrett dersom andre klubber legger inn bud på spilleren.

Los Blancos har gjort det klart i dette overgangsvinduet at spillersalg står i fokus, hvor spillere som James Rodríguez, og Achraf Hakimi allerede har forlatt den spanske hovedstaden. I tillegg til dette er flere spillere blitt sendt på utlån til diverse klubber på tvers av det europeiske kontinentet, men tross dette er Real Madrid ikke ferdig enda.

Den siste tiden har Sergio Reguilón vært kraftig ryktet vekk fra klubben hvor blant annet Manchester United og Tottenham har vært i førersetet. Det er den sistnevnte klubben som nå har kommet til enighet både med Real Madrid og spilleren selv om en overgang, selv om Manchester United så ut til å være spillerens førstevalg tidligere. Dette kommer av at Tottenham var villige til å inkludere både tilbakekjøpsklausul og forkjøpsrett i kontrakten.

1 comment

Legg inn en kommentar