Offisielt

Offisielt: Sergio Reguilón til Tottenham

Real Madrid og Tottenham har blitt enige om en avtale for Sergio Reguilón. Avtalen skal være verdt €30M, og vil både inneholde en tilbakekjøpsklausul på om lag €45M og forkjøpsrett dersom andre klubber legger inn bud på spilleren.

Los Blancos har gjort det klart i dette overgangsvinduet at spillersalg står i fokus, hvor spillere som James Rodríguez, og Achraf Hakimi allerede har forlatt den spanske hovedstaden. I tillegg til dette er flere spillere blitt sendt på utlån til diverse klubber på tvers av det europeiske kontinentet, men tross dette er Real Madrid ikke ferdig enda.

Den siste tiden har Sergio Reguilón vært kraftig ryktet vekk fra klubben hvor blant annet Manchester United og Tottenham har vært i førersetet. Det er den sistnevnte klubben som nå har kommet til enighet både med Real Madrid og spilleren selv om en overgang, selv om Manchester United så ut til å være spillerens førstevalg tidligere. Dette kommer av at Tottenham var villige til å inkludere både tilbakekjøpsklausul og forkjøpsrett i kontrakten.

Fabrizio Romano melder at Tottenham vil betale Real Madrid €30 millioner, og at tilbakekjøpsklausulen skal være på om lag 45 millioner euro. I tillegg til dette så har klubben fra London også gått med på å inkludere en klausul med forkjøpsrett i kontrakten. Dette betyr at Real Madrid vil få muligheten til å matche samtlige bud Tottenham mottar på spilleren, og samtidig ha fortrinnsrett på kjøpe han. Los Blancos sikrer seg dermed muligheten til å hente tilbake spilleren ved et evt. salg av Marcelo eller Ferland Mendy.

Det vil si at det ble med 22 kamper for Real Madrid sitt førstelag for spilleren som er født i Madrid, og har vært i klubben siden han var ni år gammel. Han har med unntak av to utlån til Logroñés og et utlån til Sevilla (forrige sesong) tilbragt mesteparten av sitt liv som Real Madrid-spiller før ferden nå går videre til den engelske hovedstad, og nærmere bestemt nord-London hvor han vil ikle seg en ny hvit drakt for Tottenham. Real Madrid har sluppet en pressemelding vedrørende salget av Sergio Reguilón.

Real Madrid C. F. og Tottenham Hotspurm FC har kommet til enighet om en overgang for spilleren Sergio Reguilón.

Klubben ønsker å takke Sergio Reguilón for alle disse årene med hardt arbeid, profesjonalitet og eksemplarisk oppførsel igjennom hele hans periode i Real Madrid, og vi ønsker han lykke til i dette nye kapittelet.

I Tottenham vil han kjempe om plassen på venstreback med Ben Davies og Danny Rose, og få José Mourinho som manager. Portugiseren kjenner Real Madrid godt fra sin tid i klubben, og vil sannsynligvis gi backen fra Madrid sjansen til å vise seg frem i Premier League. Sergio Reguilón var meget god på utlån hos Sevilla forrige sesong, og vil uten tvil tilføre noe til Tottenham både offensivt og defensivt dersom han finner tilbake til den formen. Han scoret tre mål og hadde fem målgivende pasninger for klubben fra Andalucía forrige sesong, hvilket er syv målpoeng mer enn hovedutfordrer Ben Davies.

Lykke til Sergio Reguilón!

1 kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.