Nyheter

Troppen: Manchester City (B)

Zinedine Zidane tar med seg tilnærmet hele troppen til Manchester for den avgjørende returkampen mot de Manchester City i Champions League.

Fredag denne uken venter sesongens store ildprøve for Real Madrid. En lang og meget spesiell 2019/20-sesong kan brått være over dersom Los Blancos ikke makter å snu 1-2-tapet mot Manchester City i Champions League på Santiago Bernabéu fra februar. Champions League skal avsluttes i Portugal, men returoppgjørene spilles som planlagt i de respektive nasjonene.

Zinedine Zidane har i den anledning tatt ut en spillertropp på 24 spillere som i morgen setter seg på flyet med destinasjon Manchester, hvor spillerne og støtteapparatet må følge ekstremt strenge smittevernsrestriksjoner ettersom Storbritannia har markert Spania som et såkalt rødt land av smittevern-messige hensyn.

I troppen som reiser til Manchester finner vi tilnærmet alle spillerne som befinner seg i a-troppen til Real Madrid, med tre unntak. Det ene er at Mariano fortsatt er i karantene etter sin positive test for Covid-19. I tillegg er både James Rodríguez og Gareth Bale – som begge har trent for fullt den siste uken – vraket fra kamptroppen.

Zinedine Zidane har gjort det klinkende klart at disse to ikke befinner seg i franskmannens fremtidsplaner for Real Madrid, og av den grunn er de vraket. Det er svært lite sannsynlig at noen av dem blir å se på banen dersom Real Madrid skulle klare å komme seg forbi Manchester City og kommer seg til Lisboa der Champions League skal avrundes i et turneringsformat.

I tillegg er Sergio Ramos med i troppen. Kapteinen er suspendert etter å ha blitt utvist i det første oppgjøret på Santiago Bernabéu, men han er med på turen til Manchester for å lede laget så godt som mulig – utenfor banen. I tillegg har Zinedine Zidane tatt med seg Real Madrid Castilla-midtstopperen Javi Hernández, som et alternativ ettersom Sergio Ramos er suspendert.

Troppen:

Keepere: Courtois, Areola og Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, Ramos, Varane, Militão, Hernández, Nacho og Mendy.
Midtbanespillere: Kroos, Casemiro, Modric, Isco og Valverde.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Vinicius, Asensio, Jovic, Vázquez, Rodrygo og Brahim

Legg inn en kommentar