Nyheter

Troppen: Mallorca (H)

Zinedine Zidane har tatt ut en tropp bestående av 23 mann til morgendagens hjemmekamp mot Mallorca, en tropp med flere positive nyheter.

Kampene kommer tett som hagl om dagen og allerede i morgen skal Real Madrid i aksjon igjen. I helgen ble det en 1-2-seier borte mot Real Sociedad, en seier som også skapte overskrifter og hodebry for Zidane og Real Madrid-fansen. Kaptein Sergio Ramos måtte byttes ut med det som kunne se ut som en alvorlig kneskade, og Eden Hazard spilte ikke oppgjøret. Belgieren trente heller ikke den påfølgende mandagen, noe som skapte uro blant Real Madrid-fansen.

Sergio Ramos’ skade var heldigvis ikke av det alvorlige slaget, til tross for at bildene av kapteinen i uendelige smerter sendte skrekk-vibber tilbake til bildene av Marco Asensio i juli 2019. Kapteinen fikk bare en smell i kneet, og det ble raskt meldt om at han kunne være tilgjengelig allerede til morgendagens oppgjør mot Mallorca. Da Real Madrid annonserte troppen til Zinedine Zidane så var både Hazard og Ramos med i troppen, i tillegg til enda en stor overraskelse.

Isco var nemlig med i troppen, under en uke etter at Los Blancos slapp en skadeoppdatering der de bekreftet at ballmagikeren hadde pådratt seg en muskelskade i sin høyre legg. Under pressekonferansen i forkant av oppgjøret mot Mallorca bekreftet Zinedine Zidane at Isco ville være i troppen til morgendagens oppgjør, og at leggskaden han pådro seg var mindre alvorlig enn først antatt.

– Det er en god nyhet at Isco er tilbake med oss. Skaden var mindre alvorlig enn først antatt, og dette er en fantastisk nyhet for oss. Han er med i morgen.

Zinedine Zidane har dermed tatt ut en knallsterk tropp til morgendagens oppgjør, og de eneste spillerne som ikke er tilgjengelig grunnet skade er Luka Jovic, Lucas Vázquez og Nacho. Dette er troppen Zinedine Zidane har tatt ut til oppgjøret mot laget fra ferieøya.

Troppen:

Keepere: Courtois, Areola og Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, Ramos, Varane, Militão, Hernández, Marcelo, Mendy
Midtbanespillere: Kroos, Modric, Isco, Valverde og James
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Bale, Vinicius, Asensio, Rodrygo, Mariano og Brahim

Legg inn en kommentar