Nyheter

Troppen: Levante (B)

Zinedine Zidane tar med seg 20 spillere til bortemøtet med Levante som spilles på Villarreals hjemmebane søndag ettermiddag.

Real Madrid har startet sesongen godt resultatmessig og står med syv poeng på de første tre kampene. I morgen venter en ny, tøff bortekamp når Real Madrid møter Levante på fremmed gress. Kampen spilles ikke på Levantes hjemmebane Ciutat de Valencia, da denne renoveres. Isteden skal oppgjøre finne sted på Estadio de la Cerámica, der Villarreal hører til.

Zinedine Zidane har flere spillere som ikke er tilgjengelige grunnet skade, blant annet Eden Hazard, Toni Kroos og Dani Carvajal. Derfor er troppen som reiser kun bestående av 20 mann, og det er verdt å legge merke til at Real Madrid Castilla-midtstopper Víctor Chust er hentet inn i kamptroppen til morgendagens kamp.

Chust var kaptein på Real Madrid Juvenil A-laget til Raúl, som i sommer vant UEFA Youth League. I forkant av 2020/21-sesongen har midtstopperen blitt hentet opp til Real Madrid Castilla, og han er nå med i morgendagens kamptropp for å gi dekning ettersom Nacho muligens starter på høyreback, og Éder Militão fortsatt er ute med sin muskelskade.

Keepere: Courtois, Lunin og Altube
Forsvarsspillere: Ramos, Varane, Nacho, Mendy, Marcelo og Chust.
Midtbanespillere: Modric, Casemiro, Isco, Ødegaard og Valverde.
Angrepsspillere: Benzema, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo, Jovic og Lucas.

Legg inn en kommentar