Nyheter

Før kampen: Levante (B)

Real Madrid står med to strake seiere etter triumfene mot Betis og Valladolid, men på søndag venter Levante på bortebane hvor det ble tap forrige sesong

Levante – Real Madrid
Estadio de la Cerámica
La Liga – runde 5
Søndag 4. oktober, kl. 16:00

Los Blancos har kun vunnet en av de tre siste bortekampene mot Levante, forrige sesong ble laget senket av rutinerte José Luis Morales i et skuffende 1-0 tap. Morgendagens oppgjør vil spilles på Villarreal sin hjemmebane Estadio de la Cerámica, siden Levantes hjemmebane er under renovering. På hjemmebane ble det seier derimot, Real Madrid ledet hele 3-0 til pause og det så ut til å bli en meget komfortabel seier. En skuffende andreomgang gjorde at sluttresultatet ble 3-2 og at kampen ble av det dramatiske slaget, men Casemiro og Benzemas mål i førsteomgangen holdt til seier. På sine tre siste møter med klubben fra Valencia har Benzema scoret tre mål, det er derfor gode sjanser for at franskmannen åpner målkontoen sin i morgendagens oppgjør.

Motstanderen

Levante havnet på en godkjent 12. plass forrige sesong, men en skuffende avslutning gjorde at laget falt noen plasser. Etter tre kamper denne sesongen står laget med en seier, en uavgjort og et tap. De startet sesongen med utfordrende bortekamp mot byrival Valencia, laget kjempet hardt og måtte se seg slått 4-2. Deretter ventet en ny bortetur og denne gang til Pamplona mot Osasuna. Målene fra Melero, Roger Marti og José Morales sørget for en komfortabel seier. Sist runde ventet Sevilla på bortebane for Levante og det ble nok engang en tøff kamp. Laget kjempet og ga alt, men En-Nesyri sitt mål på overtid ble avgjørende i 1-0 tapet.

For å oppsummere har laget startet sesongen med tre vanskelige bortekamper og har ikke gjort seg bort selvom det bare har blitt tre av ni mulige poeng. Tapet mot byrival Valencia gjør selvfølgelig vondt, men laget kan være fornøyd med målformen til Morales. Angriperen står med tre mål på de tre første rundene, noe som lover veldig godt for sesongen til Levante.

(Saken fortsetter under bildet)

DEBUTANT? Chust var kaptein på Real Madrid Juvenil A-laget til Raúl, som i sommer vant UEFA Youth League og har nå muligheten til å debutere for Los Blancos.

Det har forsvunnet en del spillere ut portene, men laget ser ikke spesielt svekket ut. Det har heller ikke kommet inn noen store navn, men klubben har hentet to unggutter fra Real Madrid Castilla. Det er høyrekanten Jorge de Frutos og angriperen Dani Gómez, begge er signert for 2.5 millioner euro. Manager Paco López har nærmest hele laget sitt tilgjengelig til dyst mot Real Madrid, men både Cheick Doukouré og Roger Marti er usikre til møtet. Hvis det skal bli poeng mot den regjerende mesteren må nøkkelspillerne Morales, Campãna, Coke og Enis Bardhi levere en bunnsolid kamp.

Troppen:

Zinedine Zidane har valgt å ta med seg 20 spillere til Valencia, som kjent er Hazard, Kroos, Odriozola og Carvajal ute med skade. Éder Militão sliter også med en muskelskade noe som gjør alternativene på høyreback begrenset, men det er mest sannsynlig at rutinerte Nacho får sjansen.

 Keepere: Courtois, Lunin og Altube
Forsvarsspillere: Ramos, Varane, Nacho, Mendy, Marcelo og Chust.
Midtbanespillere: Modric, Casemiro, Isco, Ødegaard og Valverde.
Angrepsspillere: Benzema, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo, Jovic og Lucas.

Tror du laget tar sin tredje strake seier?

Legg inn en kommentar