Nyheter

Troppen: Inter (H)

Real Madrid gjorde jobben i helgen da Huesca ble slått 4-1 på Estadio Alfredo Di Stéfano lørdag ettermiddag. Allerede i morgen skal Los Blancos ut i aksjon igjen når en livsviktig kamp mot Inter venter på samme arena. I den anledning har Zinedine Zidane tatt ut en tropp, som frotsatt bærer preg av at Real Madrid har en del spillere ute med skader.

Mandag formiddag bekreftet Real Madrid at Éder Militão har testet positivt for Covid-19 og derfor er naturligvis ikke brasilianeren med i troppen til morgendagens oppgjør. Han vil være ute av aksjon og i isolasjon frem til han avlegger en negativ test. I tillegg er fortsatt Dani Carvajal, Álvaro Odriozola og Nacho utilgjengelig grunnet sine skader.

Militao Huesca
CORONA: Éder Militão har testet positivt for Covid-19 og er ikke med i troppen til morgendagens Champions League-kamp mot Inter.

På mandagens treningsøkt var det imidlertid to positive nyheter. Både Martin Ødegaard og Lucas Vázquez var tilbake i full trening, og dermed tilbake fra sine skader. Grunnet skadesituasjonen på høyreback er derfor Vázquez med i kamptroppen mot Inter, mens Ødegaard ikke er helt kampklar med kun en full trening i beina, og ser dermed morgendagens kamp fra tribunen. Troppen mot Inter ser dermed slik ut.

Keepere: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarsspillere: Ramos, Varane, Mendy, Marcelo og Santos.
Midtbanespillere: KroosModric, Casemiro, Isco og Valverde.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo, Jovic, Lucas og Mariano.

Legg inn en kommentar