Intervjuer

Varane: – Jeg gjør ham bedre og han gjør meg bedre

Raphaël Varane møtte pressen mandag morgen for å prate om kampen mot Inter. 27-åringen har vært offer for mye kritikk den siste tiden for sine prestasjoner i Champions League. Franskmannen gjorde et par store tabber i åttendelsfinalen mot City forrige sesong, og mot Shakhtar for et par uker siden leverte han på ny en svak kamp i Sergio Ramos’ skadefravær. Dette hadde Varane å si før kampen mot Inter:

– Det er en vanskelig kamp. Vi møter et godt lag og må vinne. Vi ser frem til det. Vi må angripe og gi alt vi har. Dette er en turnering vi liker, og vi pleier alltid å løfte spillet vårt når vi er under press.

– Situasjonen er annerledes enn det vi er vandt til. Vi må se på det som om det er en utslagsivende kamp, og vi må spille som et lag. Vi har et lag som er klare for alle utfordringer, og vi ser frem til å levere en stor prestasjon i kampen.

Lukaku og Inter

– Jeg har spilt mot ham da han var på Manchester United, landslaget og som yngre spillere da Lens spilte mot Anderlecht. Han er veldig god, og har noen spektakulære fysiske kvaliteter. Inter har en bra tropp. Taktisk gode, solide og farlige på topp. Vi må være godt forberedt, for vi møter et veldig godt lag.

Viktigheten av Sergio Ramos

– Som forsvarer føler jeg meg mer komfortabel når laget forsvarer seg mer kompakt. Når vi etterlater oss rom, må vi gjøre vanskelige avgjørelser. Ramos bringer mye til laget, og hans karakter er veldig bra for laget. Jeg vet ikke om det er tilfeldig, men vi har ikke vært så gode defensivt uten ham. Mine kvaliteter komplementeres av han. Jeg gjør ham bedre og han gjør meg bedre. Det viktigste er laget og det kollektive. Alle må stå sammen og i god form.

Garderoben

Garderoben holder sammen. Vi vet det ansvaret som ligger på våre skuldre når vi spiller for Real Madrid. Det er et stort press, og det er mye snakk på utsiden. Vi kjenner til dette, og må hjelpe hverandre. Når resultatene ikke går veien blir presset større, og det er da vi må hjelpe hverandre på og utenfor banen.

Hazard

– Han er en fin fyr å snakke med. Han har integrert seg godt i garderoben, og er en spiller med fantastiske kvaliteter. Han er en spesialist på å ødelegge balansen hos motstanderne, så han tilfører laget mye teknisk. Han er alltid positiv.

Manglende stabilitet

– Vi har manglet stabilitet, og det kan være av flere årsaker. Det er et tøft kampprogram og det er lite tid til forberedelser. Det er mye igjen å spille, og vi fokuserer på å forbedre oss. Vi trenger alle spillerne med tanke på det kampprogrammet som er. Vi må finne stabiliteten slik at vi får resultatene.

Achraf Hakimi

– Han må gjøre de avgjørelsene som han tenker er best. Jeg tror Real Madrid alltid vil være spesielt for han, men han har også sin egen karriere som han må tenke på.

Legg inn en kommentar