Nyheter

Troppen: Getafe (H)

Zinedine Zidane har fått tilbake to spillere fra skade i troppen som i morgen møter Getafe, mens franskmannen velger å hvile en av sine aller største stjerner.

Tirsdag kveld møttes Barcelona og Atlético Madrid på Camp Nou og spilte 2-2, og dersom Real Madrid slår Getafe i morgen på Estadio Alfredo Di Stéfano så vil Los Blancos ligge fire poeng foran erkerivalene fra Katalonia. I morgen kommer som nevnt Getafe til Valdebebas i jakten på tre poeng, og Zinedine Zidane sitt mannskap vil helt sikkert være heltente etter Barcelonas poengtap tirsdag kveld.

I den anledning så har Zinedine Zidane som vanlig tatt ut en tropp bestående av 24 spillere. Det spesielt positive med denne troppen er at franskmannen kunne inkludere både Luka Jovic og Lucas Vázquez, som begge har vært utilgjengelige etter corona-pausen som følge av skader. Der førstnevnte kom tilbake på trening i mai med en bruddskade i foten, mens Vázquez de siste ukene har slitt med en muskelskade.

Den store overraskelsen i troppen var imidlertid at Eden Hazard ikke var blant de utvalgte. Det har blitt meldt fra den spanske hovedstaden at Real Madrid er misfornøyde med behandlingen belgieren har fått etter restarten av LaLiga, og at vingen i snitt har blitt felt hvert 23. minutt siden Los Blancos’ første kamp etter Corona-utbruddet mot Eibar. Eden Hazard

Noe av det som spesielt bekymrer Real Madrid er at Hazard ofte får smeller i den ny-opererte ankelen sin, noe som var tilfellet under oppgjøret mot Espanyol søndag kveld. Belgieren har imidlertid trent for fullt både tirsdag og onsdag etter Espanyol-kampen, og det har ikke blitt meldt om noen skade på vingen som ble hentet fra Chelsea for rundt en milliard kroner forrige sommer.

Under dagens pressekonferanse sa Zinedine Zidane ikke noe om hvorvidt Eden Hazard skulle være i troppen til morgendagens oppgjør eller ei, men franskmannen kom med følgende svar da han ble spurt om Hazards prestasjoner og behandlingen han har fått av diverse forsvarere i LaLiga.

– Jeg håper det ikke er noen intensjon om å skade en spiller. Motstanderne vil alltid spille tøft mot oss. Vi må ta det rolig med han fordi han var ute i lang tid.

Etter nyheten om at Hazard ikke er med i troppen ble kjent så florerte ryktene om hvorvidt belgieren faktisk er skadet, men dette har blitt avkreftet fra troverdige Real Madrid-kilder. Zinedine Zidane skal ha kommet til enighet med Hazard om at han og kroppen hans har godt av litt hvile, spesielt med tanke på hvor tett kampene kommer om dagen. Hazard ventes å starte helgens tøffe bortekamp mot Athletic Club på San Mamés.
En annen gladnyhet er at Ferland Mendy og Luka Modric er tilbake i troppen etter å ha vært suspendert i borteoppgjøret mot Espanyol. Med det utgangspunktet så har Zinedine Zidane tatt ut en tropp til morgendagens kamp som ser slik ut:

Troppen:

Keepere: Courtois, Areola og Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, Ramos, Varane, Militão, Mendy og Marcelo.
Midtbanespillere: Kroos, Casemiro, Modric, Isco, Valverde og James.
Angrepsspillere: Benzema, Bale, Vinicius, Asensio, Jovic, Vázquez, Rodrygo, Mariano og Brahim

Legg inn en kommentar