Nyheter

Duo tilbake i trening

Luka Jovic og Lucas Vázquez var i dag tilbake i full trening og skal dermed være klare til torsdagens oppgjør mot Getafe.

Real Madrid-troppen fikk en fridag etter 0-1-seieren borte mot Espanyol i helgen og var i dag tilbake på treningsfeltet der de startet forberedelsene til torsdagens seriekamp mot Getafe. Zinedine Zidane kunne imidlertid stille ytterligere to spillere til disposisjon da han skulle sette i gang dagens treningsøkt.

Luka Jovic og Lucas Vázquez var nemlig begge to tilbake i full trening for første gang siden restarten av LaLiga. Førstnevnte returnerte til treningsfeltet med en bruddskade i foten i starten av mai, mens Lucas Vázquez pådro seg en strekkskade under den interne oppkjøringskampen som ble spilt på Estadio Alfredo Di Stéfano i forkant av restarten av LaLiga i starten av juni.

Luka Jovic
TILBAKE: Luka Jovic var i dag tilbake i trening for første gang siden Real Madrid returnerte til treningsfeltet i starten av mai.

Luka Jovic returnerte som nevnt til Valdebebas med en bruddskade da Real Madrid gjenopptok treningene i starten av mai, og serberen fikk mye kritikk for å ha blitt skadet mens han skal ha trent hjemme. Spissen som ble hentet fra Eintracht Frankfurt forrige sommer har hatt en meget vanskelig debutsesong i den spanske hovedstaden, og er garantert lysten på å vise seg frem nå som han er tilbake fra skade.

Nacho, som sammen med Vázquez og Jovic er den eneste utespilleren som ikke har fått spilletid etter restarten av LaLiga, ventes også snart tilbake fra sin strekkskade. Spanjolen trente i dag alternativt, og man håper å få han tilbake så fort som mulig. Zinedine Zidane får dermed flere strenger å spille på i de resterende seks seriekampene.

Legg inn en kommentar