Offisielt

Comunicado Oficial

Real Madrid har kommet med en pressemelding der de bekrefter at fusjonen med CD Tacón er offisiell og at klubben nå har sitt eget kvinnelag.

Tidlig på høsten 2019 kom Real Madrid med en pressemelding der de bekreftet at de hadde inngått en fusjon med kvinnelaget Club Deportivo Tacoón, en fusjon som ville være offisiell fra og med sommeren 2020. Da ville Real Madrid etterhvert ta over Tacóns plass i Primera Iberdrola, og kvinnelaget ville bære samme navn som herrelaget, nemlig Real Madrid Club de Fútbol.

For 2019/20-sesongen så ville Club Deportivo Tacón spille sine kamper på Valdebebas og på mange måter opptre som Real Madrids kvinnelag, men fortsatt ikledd sine egne drakter med sitt eget klubbemblem. Tacón ligger i skrivende stund på 10. plass i Primera Iberdrola, men kvinnefotballen har ikke kommet i gang igjen etter utbruddet av Coronaviruset og tabellen slik den er nå vil mest sannsynlig bli den endelige tabellen for 2019/20-sesongen.

Real Madrid slapp i dag en pressemelding der de bekrefter at alt papirarbeidet er i orden, og at fusjonen mellom Real Madrid Club de Fútbol og Club Deportivo Tacón er formelt i orden. Det vil si at Club Deportivo Tacón ikke lenger eksisterer, og at Real Madrid nå har sitt eget kvinnelag. Her er pressemeldingen fra Real Madrid i sin helhet.

Real Madrid C. F. kommuniserer at de har sendt RFEF all nødvendig dokumentasjon for å ferdigstille fusjonen med kvinnelaget Club Deportivo Tacón, som det ble vedtatt av medlemmenes generalforsamling avholdt 15. september 2019.

RFEF har kommunisert til oss at papirene er korrekte, og derfor vil fusjonen være aktiv når man definitivt har ferdiggjort den inneværende 2019/20-sesongen.

Real Madrid kommer til å ta del i alle konkurranser for kvinnefotball under den kommende 2020/21-sesongen, hvor Ciudad Real Madrid vil være området for både hjemmekamper og treninger.

I tillegg vil vår kvinnefotball-satsing være satt sammen av seniorlag, Juvenil-lag og Cadete-lag. Dette er et satsningssystem som tillater oss å fortsette å være trofaste til vår filosofi med identifisering, utdanning og utvikling av unge talenter. Våre kvinnelag vil også ta del i sine respektive turneringer fra og med den kommende 2020/21-sesongen.

Real Madrid går på denne utfordringen med stor glede og med mål om å styrke kvinnefotballen og dets utvikling i samfunnet vårt.

Legg inn en kommentar