Nyheter

Troppen: Espanyol (B)

Zinedine Zidane har med seg nok en unggutt i troppen som i morgen reiser til Barcelona for å møte Espanyol.

Etter en oppskriftsmessig 2-0-seier hjemme mot Mallorca tidligere denne uken så venter nok en kamp mot et av LaLigas bunnlag når Real Madrid i morgen reiser nord-østover. I Barcelona venter Espanyol, som kjemper med ryggen mot veggen for å holde seg oppe i LaLiga. Los Blancos er mest sannsynlig avhengige av tre poeng for å opprettholde posisjonen på toppen av tabellen etter Barcelonas bortekamp mot Celta Vigo lørdag ettermiddag.

Espanyol kom med en oppsiktsvekkende nyhet lørdag formiddag da de kom med en pressemelding der det sto at hovedtrener Abelardo hadde fått sparken, deres tredje trener denne sesongen. Los Pericos står kun med en seier etter restarten av LaLiga, og i et siste desperat forsøk på å berge LaLiga-plassen valgte klubben å sparke hovedtreneren for tredje gang denne sesongen. Morgendagens kamp, samt de ytterligere seks seriekampene vil bli ledet av Rufete, Espanyols sportsdirektør.

Zinedine Zidane har imidlertid blitt tvunget til å gjøre noen endringer i forhold til troppen som var med mot Mallorca for noen dager siden. Ferland Mendy og Luka Modric pådro begge seg sitt femte gule kort for sesongen, og må stå over morgendagens oppgjør. Casemiro måtte stå over mot Mallorca av samme grunn, men er følgelig tilbake i troppen til bortekampen i Catalonia. Lucas Vázquez, Nacho og Luka Jovic har alle begynt å trene med ball denne uken, men de er fortsatt ikke med i morgen som følge av sine skader.

Som erstatter for Ferland Mendy har Zinedine Zidane besluttet å ta ut unggutten Miguel Gutiérrez i troppen. 18-åringen fikk sin uoffisielle debut for Los Blancos under pre-season forrige sommer, og blir av mange sett på som et av de neste store talentene som kommer fra La Fábrica. Han har denne sesongen spilt for Real Madrid Juvenil A, der han er kaptein. Han har også flere ganger trent med førstelaget under ZInedine Zidanes ledelse etter gode prestasjoner på banen. Slik ser troppen Zinedine Zidane har tatt ut til morgendagens oppgjør mot Espanyol:

Troppen:

Keepere: Courtois, Areola og Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, Ramos, Varane, Militão, Hernández, Marcelo og Gutiérrez
Midtbanespillere: Kroos, Casemiro, Isco, Valverde og James
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Bale, Vinicius, Asensio, Rodrygo, Mariano og Brahim

Legg inn en kommentar