Leiesoldatene

Leiesoldatene: Kubo imponerer mot Madrid og Hakimi taper stort

Det har vært enda en uke med fotball og enda en uke med leiesoldater i aksjon. Her kommer ukens nytt!

Hakimi: Hakimi kan endelig ta sommerferie, men avsluttet ikke på best mulig vis. Dortmund tapte 4-0 mot Hoffenheim i sesongavsluttningen. Hakimi kom tidlig inn i andre omgang ved 2-0, men slapp inn ytterligere to mål. Hvor Hakimi spiller til høsten igjen får vi også snart svaret på!

Odriozola: Endelig noen minutter på Odriozola. Spanjolen fikk 62 minutter i 4-0 seieren over Wolfsburg. Det har vært et sørgelig låneopphold for Odriozola i Tyskland. Han vender tilbake til Madrid til sommeren. Per nå mangler Madrid en ren høyre-back lik Carvajal. Om Zidane ønsker Odriozola på benken neste sesong, eller på nytt utlån, får vi se til høsten.

Ceballos: Ceballos startet igjen mot Southampton i 2-0 seieren. Ceballos gjorde en god kamp og har som antatt fått flere muligheter under Arteta. Madrid og Arsenal ble også enige om at Arsenal skulle få beholde Ceballos ut sesongen, selvom lånekontrakten har løpt ut.

Reguilón: Reguilón har stittet på benken i de to siste kampene. Det har ikke vært noen indikasjoner på hvorfor han ikke spiller. Escudero har muligens stjålet plassen fra Reguilón i sluttspurten, men Lopetegui liker å rotere. Blir nok spilletid til uken igjen.

Kubo: Kubo gjorde en veldig oppvisning mot Madrid på onsdag. Han kom til muligheter og driblet seg igjennom Madrid forsvaret ved flere anledninger. Kubo spilte også hele kampen  i 3-1 tapet for Bilbao i går. Kubo blir veldig spennende å følge videre!

Òscar Rodríguez: Rodríguez er ute med skade og har ikke spilt de to siste rundene. Det er snakk om en muskelskade og returdatoen er uviss ennå.

Vallejo: Vallejo spilte 90 minutter mot Leganes og holdt nullen. Granada møter Eibar 19:30 i kveld. Vallejo får spille masse i den siste tiden og gjør det godt. Sesongen startet trått i England, men har virkelig tatt seg opp i andre halvdel.

Mayoral: Levante tapte 1-0 for Atletico Madrid på tirsdag. Mayoral kom inn etter 70 minutter, men maktet ikke å gjøre noe med resultatet. Levante møter Real Betis klokken 14 i dag

Soro: Soro spilte i 70 minutter i 2-1 seieren over Extremadura tidligere i uken. Soro bidro ikke med målpoeng. Soro sin total denne sesongen er 4 mål og 7 målgivende denne sesongen.

de Frutos: Jorge spilte hele kampen mot Sporting Gijon. Kampen endte 1-1 og uten målpoeng til Jorge. Han har en scoring så langt i sesongen.