Nyheter

Troppen er tilbake på Ciudad Real Madrid

I underkant av fem uker etter forrige kamp for A-lagstroppen er Real Madrid sin første treningsøkt for den kommende sesongen i boks. Én av deltagerne var vår egen Martin Ødegaard.

De regjerende seriemesterne trente i dag sammen for første gang siden exiten i Champions League. Mesteparten av treningsøkten på rundt to timer besto av tøy, bøy og bevegelsesøvelser uten ball – etterfulgt av løpetrening bade med og uten ball. Laget trente under anbefalingene av helsemyndighetene knyttet til COVID-19.

UEFA Nations League skal spilles førstkommende torsdag, og i den forbindelse er en rekke landslagsspillere fraværende på dagens og de kommende treningsøktene.

TILBAKE PÅ TRENINGSANLEGGET: Martin Ødegaard trener for første gang sammen med Zinedine Zidane etter å ha vært på utlån.

Følgende spillere er kalt opp til landslaget;

Sergio Ramos, Carvajal, Asensio, Reguilón, Courtois, Hazard, Kroos, Bale, Jović, Varane, Mendy og Lunin.

Martin Ødegaard, som hittil har vært en viktig brikke for landslaget, er ikke tatt ut på bakgrunn av en medisinsk sjekk. NFF kom nylig med en offentlig uttalelse;

Etter en medisinsk sjekk i dag er det medisinske støtteapparatet til Real Madrid og landslaget enige om at det beste for Ødegaard er å restituere videre som følge av kneskaden han har, skriver NFF.

Lånespillere tilbake

KJEMPE OM SPISSPLASSEN: Spanjolen er tilbake på trening i Real Madrid etter et utlån til Levante.

Forrige sesongs lånesoldater Mayoral (Levante), Ødegaard (Real Sociedad) og Ceballos (Arsenal) var alle tilstede på dagens treningsøkt. 

 

 

 

 

 

Legg inn en kommentar