Intervjuer

Azpilicueta: – Jeg håper vi får se Chelsea-versjonen av Hazard i Real Madrid

Hazards tidligere lagkamerat har uttalt seg om Hazard. Han har fortsatt troen på sin gamle kollega.

Hazard fikk en verst mulig start på karrieren sin i Madrid. Han ankom klubben noe lubben og ble skadet i pre-season. Så fort han var tilbake igjen, måtte han igjen ut med skade. Det samme skjedde tidlig på nyåret, til han var tilbake etter corona-pausen. Han bidro ikke nevneverdig i sluttspurten, men har titt og ofte vist hva han er god for. Azpilicueta er i hvertfall positiv i omtalen av sin gamle kollega.

«Jeg håper han finner rytmen igjen og kan hjelpe laget sitt. Det er ingen tvil om at Real Madrid har mye kvalitet og at Hazard kan vise seg frem blant disse. La oss håpe vi får se Chelsea-versjonen av Hazard i Madrid.»

Hazard har dermed en mulighet neste sesong. De fleste fans, samt klubben selv, kan godta en dårlig sesong. Omstillingen fra England til Spania, fra Real til Chelsea, i tillegg til flere skader er en god oppskrift for en halveis-sesong. Men han får bare en mulighet. Dersom ikke Hazard «stepper» opp kraftig, vil han ikke lenger ha selvtilliten til å lykkes i en tredje sesong. Han vil heller ikke få flere muligheter. Hazard har dermed mye press på skuldrene sine til seriestart, men Azpilicueta er i hvertfall positiv.

Legg inn en kommentar