Nyheter

Troppen: Cádiz (H)

Zinedine Zidane tar bare med seg 20 spillere til lørdagens hjemmekamp mot nyopprykkede Cádiz.

Landslagspausen er omsider over og i morgen skal Real Madrid igjen i aksjon. Da venter nyopprykkede Cádiz hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano, og Los Blancos jakter sin fjerde strake seier for å gå inn i neste helgs El Clásico med best mulig utgangspunkt. I den anledning har Ziendine Zidane tatt ut ent ropp bestående av bare 20 spillere, hvorav maks tillat troppstørrelse er på 23 spillere.

Zinedine Zidane har sine utfordringer med skader for tiden, og verken Eden Hazard, Mariano, Álvaro Odriozola eller Dani Carvajal er med i troppen til morgendagens oppgjør. Det samme gjelder Martin Ødegaard. Nordmannen returnerte til Madrid med en muskelskade i sin høyre legg, og vil være ute en liten periode.

IKKE MED: Martin Ødegaard, her avbildet under dagens trening, er ikke med i troppen til morgendagens hjemmekamp mot Cádiz.

Det er imidlertid meget gledelig å se at både Éder Militão og Toni Kroos er tilbake fra sine muskelskader. Førstnevnte pådro seg en muskelskade i treningskampen mot Getafe før seriestarten i august, mens Kroos pådro seg en skade i leggen under bortekampen mot Real Betis i september.

Med i troppen er også en debutant, ettersom den tradisjonelle tredjekeeperen Diego Altube ikke er tilgjengelig. Lucas Cañizares, sønn av den tidligere spanske landslagskeeperen Santiago Cañizares. Cañizares senior spilte i sin tid for Real Madrid, men er mest kjent for sin periode i Valencia. Dermed ser troppen til morgendagens kamp slik ut:

Keepere: Courtois, Lunin og Cañizares
Forsvarsspillere: Ramos, Varane, Militão, Nacho, Mendy og Marcelo.
Midtbanespillere: Kroos, Modric, Casemiro, Isco og Valverde.
Angrepsspillere: Benzema, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo, Jovic og Lucas.

Legg inn en kommentar