Nyheter

Før kampen: Cádiz (H)

Det er klart for Real Madrids femte oppgjør i LaLiga og på motsatt banehalvdel venter nyopprykkede Cádiz

Real Madrid – Cádiz
Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
LaLiga Santander – runde 6
Lørdag 16. oktober, kl. 18:30

Real Madrid har fått en god start på sesongen, Zidane sine menn topper nemlig tabellen og står med tre strake seire etter et noe skuffende uavgjortresultat i første runde borte mot Real Sociedad. Det blir svært viktig med tre poeng og en god opplevelse for laget, for neste runde venter El Clásico.

Motstanderen

Morgendagens motstander havnet på andreplass i Segunda División forrige sesong og rykket opp nokså komfortabelt, men laget havnet til slutt kun ett poeng bak Huesca på tabelltopp. Los Blancos har ikke møtt laget fra Andalucia i LaLiga-sammenheng siden 2005/06 sesongen, da ble det seier i begge kampene. I Copa del Rey møttes lagene sist i desember 2015, og da ble det 3-1 seier til de hvite etter scoringer fra Denis Cheryshev og Isco. Cádiz er en stolt klubb med en lang historie, men har kun 13 sesonger med LaLiga-fotball i bagasjen og har aldri klart å etablere seg på øverste nivå.

Hittil denne sesongen ligger Cádiz på en svært respektabel niendeplass etter fem runder. Laget startet med et skuffende 0-2 tap hjemme mot Osasuna, før de slo Huesca på bortebane etter scoringer fra Álvaro Negredo og Jorge Pombo. I runde tre ble Sevilla som forventet for sterke, deretter ventet en bortetur til Bilbao hvor laget kjempet seg til en knepen 0-1 seier med to mann utvist og forrige runde før landslagspausen endte med uavgjort hjemme mot Granada. For å oppsummere har Cádiz startet sesongen med flere utfordrende kamper og har ikke gjort seg bort i det hele tatt.

(Saken fortsetter under bildet)

ÅPNER BALLET: Et mesterstykke fra Vinícius Júnior sendte Real Madrid i føringen et kvarter ut i oppgjøret mot Levante.

På overgangsfronten har en rekke spillere kommet inn og ut av portene, men laget har klart å beholde sine viktigste bidragsytere. Lagets mest kjente spiller er uten tvil nysigneringen Álvaro Negredo som har erfaring fra Real Madrid sitt akademi, Sevilla, Valencia, Besiktas og ikke minst Manchester City. Cádiz har også hentet den hardtarbeidende midtbanespilleren Augusto Fernández gratis, men argentineren har mye La Liga-erfaring fra både Celta Vigo og Atlético Madrid. Laget har også et annet kjent fjes fra ungdomsakademiet til Real Madrid, nemlig Álex Fernández som spilte på den beste Castilla-årgangen i nyere tid. Der var Carvajal, Morata, Nacho, Lucas Vazquez, Jese, Joselu og Omar Mascarell noen av hans lagkamerater.

Troppen:

Zidane har tatt ut 20 spillere til troppen, men må klare seg uten Eden Hazard, Odriozola, Carvajal og Mariano som sliter med skade. Martin Ødegaard er også utelatt fra troppen, men det er ikke grunnet skadeproblemer. Både Toni Kroos og Éder Militão vender tilbake til troppen etter skadeproblemer.

Keepere: Courtois, Lunin og Cañizares
Forsvarsspillere: Ramos, Varane, Militão, Nacho, Mendy og Marcelo.
Midtbanespillere: KroosModric, Casemiro, Isco og Valverde.
Angrepsspillere: Benzema, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo, Jovic og Lucas.

Tror du det blir tre nye poeng hjemme mot Cádiz?

Legg inn en kommentar