Cantera

Raúl: – Det nye formatet krever at vi må gi alt i hver eneste kamp

Castilla-manager Raúl var tydelig på at hver eneste kamp blir avgjørende i den kommende sesongen, men også at laget hans stadig forbedrer seg.

 

Raúl snakket med Real Madrid TV i forkant av Castilla sin første seriekamp mot Las Rozas kommende søndag.

– Det er en helt ny konkurranse i år, med et annet format. Det er veldig spennende, men det nye formatet krever at vi må gi alt i hver eneste kamp. Hvert eneste poeng teller i den kommende sesong, og vi må være så konkurransedyktige som mulig. Vi har forbedret oss gradvis i pre-season, ting blir bedre kamp for kamp og vi inntar sesongen i god form. Laget ser bra ut fra et fysisk synspunkt, og vi vet hvordan vi vil spille, og det er det vi skal prøve å produsere i hver kamp.

Troppen

– Vi er et veldig ungt lag med en god base fra Youth League og vi har fått inn noen nye ansikter som vil gi oss litt erfaring. Vi prøver å komme oss på toppnivå i hver eneste kamp, slik at guttene kan bli bedre og at vi ser et lag med både gode individuelle og kollektive prestasjoner.

Forventninger til laget

– Jeg ber dem om å gå ut og kose seg, hver for seg og som et lag. Det er en ny gruppe i år, men lysten er der, og det er et nytt format, så vi må opprettholde et godt nivå fra første stund. Jeg skal fokusere på prestasjonene deres for å sikre at de fortsetter å forbedre seg, med innsats, holdning og energi.

(Saken fortsetter under bildet)

SJEF: Real Madrid-legende Raúl instruerer sine unggutter i kampens hete.

– Vi er privilegerte som kan spille igjen siden alle konkurranser stoppet helt for seks måneder siden. Vi må fortsette å være ansvarlige og smarte slik at vi kan fortsette å nyte det vi elsker

Serieåpningen mot Las Rozas vises på Real Madrid TV og har avspark 12:00.

Skal du se kampen?

Legg inn en kommentar