Nyheter

Troppen: Borussia Mönchengladbach (B)

Zinedine Zidane tar med seg 21 spillere til tirsdagens Champions League-kamp mot Borussia Mönchengladbach, deriblant Eden Hazard som endelig er tilbake fra skade.

Real Madrid svarte kritikerne på mesterlig vis da de lørdag ettermiddag tok med seg alle tre poengene fra Camp Nou. Etter to pinlige tap mot Cádiz og Shakthar Donetsk så var mange skeptiske i forkant av El Clásico, men oppgjøret endte med 1-3-seier til Los Blancos og Zinedine Zidane fikk dermed litt etterlengtet arbeidsro etter en turbulent periode.

Allerede tirsdag kveld venter en ny svært viktig kamp for Real Madrid, når de møter Borussia Mönchengladbach på bortebane i Champions League. Etter å ha tapt mot Shakthar Donetsk så er Los Blancos avhengige av tre poeng når de reiser til Mönchengladbach. I den anledning har Zinedine Zidane tatt ut en tropp bestående av 21 spillere, deriblant Eden Hazard som endelig er tilbake.

TILBAKE: Eden Hazard er endelig tilbake i Real Madrid-troppen og kan få minutter i tirsdagens Champions League-kamp mot Borussia Mönchengladbach.

På søndagens restitusjonstrening var nemlig belgieren endelig tilbake. Etter å ha slitt med sin trøblete ankel så pådro vingen seg en muskelskade for et par uker siden, og endelig var han tilbake for fullt med sine lagkamerater. Noe overraskende så har Zinedine Zidane valgt å inkludere Real Madrids nummer syv i kamptroppen som i morgen reiser til Tyskland, selv om han kun har deltatt i en full trening.

Les også: Eden Hazard er tilbake!

Foruten om gladnyheten om at Hazard er tilbake så har fortsatt Zidane sine utfordringer når det kommer til skadefronten. Nacho måtte byttes ut i El Clásico grunnet det som kunne se ut som en muskelskade, og av den grunn er han ikke med i kamptroppen. Mandag skal spanjolen gjennomføre flere tester for å kunne fastsette hvilken type skade det er og hvor lenge han vil være satt ut av spill.

SKADE: Nacho pådro seg en skade i El Clásico og er derfor ikke med i kamptroppen som mandag reiser til Tyskland.

Foruten om Nacho så blir også Martin Ødegaard, Mariano Díaz, Álvaro Odriozola eller Dani Carvajal igjen i Madrid. Samtlige sliter med sine skader og er dermed uaktuelle til oppgjøret mot de hvite og svarte fra Mönchengladbach. For ytterligere dekning i forsvarsleddet har dermed Zidane tatt ut Real Madrid Castilla-spilleren Sergio Santos i troppen til oppgjøret mot Borussia Mönchengladbach. Dermed ser troppen slik ut:

Keepere: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarsspillere: Ramos, Varane, Militão, Mendy, Marcelo og Santos.
Midtbanespillere: KroosModric, Casemiro, Isco og Valverde.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo, Jovic og Lucas.

Legg inn en kommentar