Intervjuer

Luka Modric: – Jeg har ikke tenkt så mye på det

I et intervju med fotball-magasinet Four Four Two snakker Luka Modric om en mulig kontraktsforlengelse med Real Madrid, Zinedine Zidane og Cristiano Ronaldo.

Da Barcelona i går ble slått 1-3 på Camp Nou var det Luka Modric som satte den siste spikeren i Barcelona-kista. Den kroatiske 35-åringen ble vraket fra start av Zinedine Zidane, men ble byttet inn med rundt 20 minutter igjen av kampen. Alene mot Neto og resten av Barcelona-forsvaret var midtbaneeleganten iskald og satte inn ettermidagens tredje Real Madrid-scoring.

Nylig stilte Modric opp i et intervju med fotballmagasinet Four Four Two. Der snakket veteranen om en mulig kontraktsforlengelse med Real Madrid eller om en retur til Tottenham kunne vært aktuelt. Han snakker også om hvorfor Zinedine Zidane er en av de beste trenerne han har hatt og hvordan Cristiano Ronaldo gratulerte han da han vant Ballon d’Or i 2018.

MED UTSIDEN: Luka Modric fastsatte resultatet til 1-3 med en vakker scoring med utsiden av foten.

Renovasjon eller retur til Tottenham?

– Jeg er for gammel til å returnere til Tottenham! Nå har jeg ett år igjen o Madrid og så får vi se hva som skjer. Jeg føler meg bra og vil fortsette å spille fotball et par år til. Hvor? Det får vi se. Skal jeg være ærlig så har jeg ikke tenkt så mye på det. Jeg fokuserer på Real Madrid og det vi kan utrette denne sesongen. Det er mitt mål.

– Senere får jeg sette meg ned med styret også finner vi en løsning som fungerer for samtlige parter. Jeg har vært her i åtte sesonger, åtte fantastiske sesonger og jeg har formet et fabelaktig forhold til alle i klubben. Uansett hva som skjer så blir det ikke noe problem.

Zinedine Zidane:

– Jeg har hatt mange fantastiske trenere. Alle har hjulpet meg med å utvikle meg som spiller, men hvis jeg må velge så velger jeg Zidane. Forholdet mitt med han er mer spesielt enn med noen annen trener jeg har hatt. Vi har vunnet mye sammen i Real Madrid og jeg tror han har vært den som har fått meg til å spille aller best.

BALLON D’OR: Luka Modric poserer med Ballon d’Or-trofeet han vant høsten 2018.

VM eller Ballon d’Or?

– Det er virkelig ikke noe vanskelig spørsmål. Individuelle premier er flotte de, selvsagt, men for meg er de kollektive trofeene enda viktigere, spesielt VM-trofeet. Det finnes ikke et eneste trofé som er viktigere enn det. Hvis jeg kunne bytte gullballen min mot VM-trofeet så ville jeg gjort det.

Da Cristiano Ronaldo gratulerte han etter å ha vunnet Ballon d’Or:

– Da jeg vant så sendte han meg en melding, vi hadde en del kontakt på den tiden. Vi har fortsatt kontakt den dag i dag. Når noen som han sender deg en gratulasjon så betyr det mye, fordi han vet hva som ligger bak det å vinne noe – han har gjort det selv mange ganger. Det å spille med Cristiano i Real Madrid var fantastisk og spesielt. Han er en av historiens beste fotballspillere. Han er så ekstrem i det han gjør. Underveis i kampene presset han alle til å gi sitt ytterste. Han motiverte oss og var en leder.

LAGKAMERATER: Luka Modric og Cristiano Ronaldo spilte sammen i Real Madrid i seks år, og vant alt som kunne vinnes som lagkamerater.

Legg inn en kommentar